Arslan Ailesine Mezar Olan Araç, Lastiği Patladığı İçin Nehre Uçmuş - Son Dakika
Güncel

Arslan Ailesine Mezar Olan Araç, Lastiği Patladığı İçin Nehre Uçmuş

Arslan Ailesine Mezar Olan Araç, Lastiği Patladığı İçin Nehre Uçmuş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde 4 kişilik Arslan Ailesi'ne mezar olan hafif ticari aracın, sol ön lastiğinin patlaması sonucu Büyük Menderes Nehri'ne uçtuğu ortaya çıktı.

03.02.2013 13:42

Aydın'ın Söke İlçesi'nde 4 kişilik Arslan Ailesi'ne mezar olan hafif ticari aracın, sol ön lastiğinin patlaması sonucu Büyük Menderes Nehri'ne uçtuğu ortaya çıktı. Kazada ölen.. çiftiyle 2 çocuğu bugün toprağa verildi.

Söke'den 27 Ocak pazar günü Didim'e giden, dönüşte Tuzburgazı ile Balat köyleri arasındaki köprünün demir parmaklıklarının bulunmadığı alandan Büyük Menderes Nehri'ne uçan 48 LB 646 plakalı beyaz renkli hafif ticari araca 6 gün sonra ulaşıldı. Motorundan sızan yağın, köprünün hemen altında su yüzeyinde görülmesiyle yeri saptanan araç dün çıkarıldı.

Düştüğü sırada dipteki çamura saplanan aracın çıkarılması sırasında ölen 38 yaşındaki Mehmet Arslan, eşi 35 yaşındaki Necla Arslan, çocukları 11 çocukları Eylül ve 6 yaşındaki Eyüp Arslan'ın cesetleri nehre düştü. Dalgıçlar da hemen suya atlayıp cesetleri tuttu ve kaybolmasını engelledi.

SOL ÖN LASTİĞİ PATLAK

Nehirden çıkartılan aracın sol ön lastiğinin patlak olması kazanın bu nedenle meydana gelmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Her ihtimali değerlendiren jandarma ekipleri, görüntülerde ikinci bir araç olmamasına rağmen, hafif ticari aracın başka bir araçla çarpışıp çarpışmadığını da kontrol etti ve ikinci bir araca ait boya tespit edilemedi.

TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Kaza kurbanları için dün yatsı namazından sonra Hacı Ahmet Özbaş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Söke ilçe merkezindeki Granada Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Yeni Cami Mahallesi'nde bugün, Mehmet Arslan'ın evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Taziyeleri kabul eden baba Ahmet Arslan, "Lastiğin patladığını öğrendik, ancak bu Allah'tan gelen bir şey. Jandarma her konuda bizi yeteri kadar bilgilendirdi. Onların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğine inanıyorum" dedi.

CU,NM(AÖ/ESM) - Aydın/ Söke

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arslan Ailesine Mezar Olan Araç, Lastiği Patladığı İçin Nehre Uçmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement