Aşk Tuzağı Kurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aşk Tuzağı Kurdu

13.04.2007 04:01  Güncelleme: 17:14

Denizli'de İşadamı, Bankacı ve Zenginlere Üniversite Öğrencisi Bir Kızı Kullanarak 'Aşk Tuzağı' Kuran ve Kredi Kartlarından Para Çekip Gasp Yapan Şebeke Çökertildi.

Denizli’de işadamı, bankacı ve zenginlere üniversite öğrencisi bir kızı kullanarak "aşk tuzağı" kuran ve kredi kartlarından para çekip gasp yapan şebeke çökertildi. Öğrenci kız ile işbirliği yaptığı 4 erkek tutuklandı.

DENİZLİ’de muhasebecilik yapan 40 yaşındaki O.B. bir ay önce jandarmaya başvurarak, kendisinden burs isteyen bir kız öğrencinin durumunu incelemek üzere evine gittiğini, ancak tuzağa düşürüldüğünü iddia etti. O.B., evde Yılmaz Kaya (35) ve adlarını bilmediği üç kişinin, el ve ayaklarını bağlayıp aldıkları kredi kartlarıyla bankadan yaklaşık 10 bin YTL’sini çektiklerini anlattı. Jandarma, Kaya’yı gözaltına aldı.

Zengin kişileri seçiyordu

Jandarmanın aradığı Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Ayşegül Yıldız ile suça karıştıkları tespit edilen Mustafa Çakır (29), Gürkan Uzunbay (38) ve Feridun Bulgurlu (50) da 2 hafta önce yakalandı. Yıldız, zengin kişileri tuzağa düşürerek paralarını gasp ettiklerini söyledi. Mahkemeye sevk edilen Yıldız ile Kaya, Uzunbay, Çakır ve ev sahibi Bulgurlu tutuklandı.

Onları eve çağırdım

Yapılan araştırmada şebekenin, bir bankanın şube müdürünü, bir siyasi partinin eski ilçe başkanını ve bazı işadamlarını tuzağa düşürdükleri de ortaya çıktı. Şebeke üyesi Ayşegül Yıldız’ın, zengin ve mevki sahibi kişilerle çeşitli ortamlarda tanışıp yakınlık kurduğu, daha sonra birlikte olmak için bu kişileri İncilipınar Mahallesi’nde bir eve çağırdığı belirlendi.

Sadece 3 şikáyetçi var

Üniversite öğrencisi genç kızın akrabaları olduklarını söyleyen şebeke üyelerinin, tuzağa düşürülen kişiyi döverek ve tehdit ederek paralarını gasp ettikleri ileri sürüldü. Aşk tuzağı şebekesinden şimdiye kadar bir bankanın şube müdürü M.Ö., işadamı U.T. ve serbest muhasebeci O.B. şikáyetçi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aşk Tuzağı Kurdu - Son Dakika


Advertisement