ATCOM Önemli Bir Boşluğu Dolduruyor - Son Dakika
Güncel

ATCOM Önemli Bir Boşluğu Dolduruyor

ATCOM Önemli Bir Boşluğu Dolduruyor

TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret.

28.01.2012 09:17

ATCOM Kurucu Başkanı ve CEO' su Prof Dr. İhsan Işık , Başkan Yardımcıları Üzeyir Şahin, İbrahim Yıldız ve yönetim mensupları Remzi Güvenç Kulen, Numan Gürel, Derya Taşkın, Kadir Taşkın ve Ali R. Tokel Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu örgütlenmenin önemine değinerek ATCOM Heyetine özellikle yurt dışında aynı çatı altında bu kadar kuruluşun biraraya gelmesinin önemli bir boşluğu doldurduğunu, Türk girişimcilerin biraraya gelmelerinin ekonomik ve ticari çıkarların geliştirilmesinin yanı sıra sosyal ve siyasal gelişim açısından da önemli olduğunu söyledi.

Profesör Işık ATCOM'un Amerika'daki Türk toplumunu ekonomik ve sosyal açıdan yüceltmek için kurduklarını, bu hedefe ulaşabilmek için Türk girişimcilerin ticari ve ekonomik çıkarlarını geliştirmeyi arzu ettiklerini, bu çerçevede biraraya gelmenin önemli olduğunu vurguladı. Profesör Işık Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Usluya özel ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Işık, ayrıca ATCOM Türk Devlet ve İşadamlarından sorumlu Başkan Yardımcısı Üzeyir Şahin'e, Çorum işadamları ve siyasetçileriyle kurulan bu özgün köprünün çok önemli bir örnek teşkil ettiğini, ATCOM'un benzer ilişkileri başka vilayetlerimizle de gerçekleştirmesinin önemine işaret etti. ATCOM heyeti daha sonra TBMM Amiri Salim Uslu organizasyonunda meclis turu yaptı ve meclisin işleyişi ve idaresi hakkında ilk elden bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ATCOM Önemli Bir Boşluğu Dolduruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement