Avcı Başı Atış Yarışmaları Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Avcı Başı Atış Yarışmaları Yapıldı

Avcı Başı Atış Yarışmaları Yapıldı

Çorum Avcı Başı Atış yarışmaları geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü yapıldı.

30.04.2013 16:02

Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışmalara çok sayıda avcı ve atıcı sporcunun yanısıra konuya meraklı izleyici de katıldı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Avcı başı Kupası'nda hedeflendiği gibi katılım yüksek oldu. Dört ayrı branşta yapılan yarışmalarda dereceye girenlere kupa-madalyanın yanısıra fişek-bıcak ve avcı yeleği gibi hediyelerde verildi. Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışmada misafirlere yemek ve içecek ikramında da bulunuldu.

Yarışmanın en önemli bölümü olarak görülen Avcı Başı Tek Kurşun Atış yarışmasında Dr. Hulüsi Kılıç 81 puan elde ederek birinci olurken Kupa-madalya ve hediyeleri Avcı Başı Fırat Yıldız'dan tarafından verildi. Tek Kurşun yarışmasında 77 puanla Necati Abdal ikinci, M.Recai Velioğlu 73 puanla üçüncü oldu. Avcılar Derneği üyeleri arasında yapılan trap yarışmalarında birinci olan Necati Abdal kupa-madalya ve hediyelerini Avcılar Dernek Başkanı Yusuf Bayram'dan aldı.Avcılar trap yarışmalarında Fikri Aksoy ikinci Cumhur Türkoğlu ise üçüncü oldu. Lisanslılar trap yarışmasında Recai Velioğlu birinci olurken genç sporcularımızdan Fatih Özkaya ikinci, Mehmet Koç ise üçüncü oldu. Bayan sporcular arasında düzenlenen trap atışlarında Ceren Özkaya 12 atış üzerinden 9 isabetli atışla birinci, Sevtap Velioğlu 8 başarılı vuruşla ikinci, Sercan Ersavaş 6 başarılı vuruşla üçüncü oldu. Proğramda ayrıca uzun yıllardır avcılık ve atıcılık konusunda emek sarf eden Arslan Özkaya'ya Dernek Başkanı tarafından plaket sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcı Başı Atış Yarışmaları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement