AVM Toplantıları Çözüm Geliştiriyor - Son Dakika
Güncel

AVM Toplantıları Çözüm Geliştiriyor

AVM Toplantıları Çözüm Geliştiriyor

Uzun, santraçta Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan Ahmet Utku Üzümcü'ye Dünya Şampiyonası'na katılabilmesi için destek sözü verdi.

17.10.2012 10:53

Uyum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen halk toplantısında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, santraçta Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan Ahmet Utku Üzümcü'ye Dünya Şampiyonası'na katılabilmesi için destek sözü verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği toplantılarına devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan Uyum AVM'de yapılan halk görüşmesinde vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Uzun, isteklerin yerine getirilmesi için notlar tuttu ve talimatlar verdi. Halk görüşmesine Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Başkan Danışmanı Ercan Ay, Belediye Meclis Üyeleri Ebru Habip, Gülhan İbracık, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Abuş, Adnan Kahveci Mahalle Muhtarı Ömer Soydan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Destek Sözü…

Uyum AVM'deki görüşmelerinde Başkan Uzun, kendisiyle görüşmeye gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. Satrançta Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan, Ahmet Utku Üzümcü ve ailesini kabul eden Başkan Uzun, 19 Kasım'da Slovenya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılması için sekiz yaşındaki Ahmet Utku'ya destek olacağının sözünü verdi.

Halk görüşmesine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AVM Toplantıları Çözüm Geliştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement