Azerbaycan'da Türk Öğrenci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'da Türk Öğrenci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Azerbaycan\'da Türk Öğrenci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Gazetecilik bölümü üçüncü sınıf öğrencisi, 1990 doğumlu Necmettin Akçay'ın 24 Aralık'ta Bakü Guba yolunda gerçekleşen trafik kazasında vefat eden beş kişiden biri olduğu anlaşıldı.

28.12.2013 11:04

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Gazetecilik bölümü üçüncü sınıf öğrencisi, 1990 doğumlu Necmettin Akçay'ın 24 Aralık'ta Bakü Guba yolunda gerçekleşen trafik kazasında vefat eden beş kişiden biri olduğu anlaşıldı. Oğullarına ulaşamayan aile, Akçay'ın öğrenci arkadaşlarından Ali Osman Düğdü'yü arayarak durumu polise haber vermesini istedi.

Ali Osman Düğdü, Necmettin'i kendilerinin de aradığını ancak ailesi tedirgin olmasın diye haber vermediklerini söyledi. Düğdü, Necmettin arkadaşımızı arıyorduk. Ama sürekli telefonu kapalı olduğu için ulaşamıyordum. Ailesini de arayıp tedirgin etmek istemedim. Bugün abisi beni aradı ve ulaşamıyoruz bir bakar mısın nerde diye sordu. Biz de onu tanıyan arkadaşlarla hastaneleri gezerken arkadaşımın morgda cenazesini teşhis ettik. Çok üzgünüz Necmettin Gazeteciliği çok seven ve meslek aşkıyla tutuşan bir arkadaşımızdı. Başımız sağulsun dedi. Cenazenin halen Bakü'de devlet hastanesinde olduğu, durumun ailesine haber verildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Azerbaycan'da Türk Öğrenci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement