Babalar Günü'nde Tıffany'den Superman Etkisi - Son Dakika
Güncel

Babalar Günü'nde Tıffany'den Superman Etkisi

Babalar Günü\'nde Tıffany\'den Superman Etkisi

Sahip olduğu güçler ve manevi değerlerle pop kültürünün en tanınmış süper kahramanı olan "Superman" ürünleri Babalar Günü' nde Tiffany mağazalarında!

15.06.2013 09:41

1969' dan beri Warner Bros. kuruluşu olan Amerika' nın en büyük ve en çok tanınan çizgi roman şirketi "DC COMICS" kahramanlarından çocukların ve yetişkinlerin en sevdiği, tüm çizgi roman dünyasının en popüler ve tanınan hayali karakterlerinden biri olan "Superman" birbirinden eğlenceli ürünleriyle Babalar Günü' nde en güzel hediye alternatifi olarak sevenleriyle buluşturuyor.

Uçma,x-ray görüşü, ısı saçan bakışlar, süper işitme, süper hız, dayanıklılık, süper zeka gibi sahip olduğu bir çok güçle "DC COMICS" kahramanları arasında süper kahraman algısı ile ilk akla gelen kahraman "Superman", Babalar Günü' nde Tiffany mağazalarında sizleri bekliyor!

Christopher Nolan prodüktörlüğünde, başrollerinde Henry Cavill, Kevin Costner, Russell Crowe, Diane Lane' nin oynadığı, yönetmenliğini Zack Snyder' ın yaptığı yeni "Superman" filmi "Man Of Steel" 14 Haziran 2013' te vizyona giriyor!

LİSANS A.Ş. KİMDİR :

Lisanslı tüketim ürünlerinin hizmet ve marka değeri yönetiminde, aralarında Warner Bros. ve Cartoon Network gibi dünyanın en büyük lisansör firmalarının lisans haklarını temsil eden Lisans A.Ş, Türkiye pazarındaki lider konumunu korumaya devam ediyor. Ben 10, Tom & Jerry, Bakugan gibi birçok tanınmış karakterin pazarlama faaliyetlerini gerçekleştiren Lisans A.Ş, "DC COMICS" karakterlerinin de lisans haklarını yönetiyor.

1969' dan beri Warner Bros. kuruluşu olan, Amerika' da en büyük ve en çok tanınan çizgi roman şirketi "DC COMICS" kahramanları arasındaki, çocukların ve yetişkinlerin en sevdiği karakterler Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern gibi ölümsüz, ikonik ve modaya yön veren kahramanların Türkiye' deki lisansörü Lisans A.Ş yaptığı anlaşmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babalar Günü'nde Tıffany'den Superman Etkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement