Bahçeşehir Koleji'nin Anaokulu Yenileme Projesi Ümraniye'de - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji'nin Anaokulu Yenileme Projesi Ümraniye'de

Bahçeşehir Koleji\'nin Anaokulu Yenileme Projesi Ümraniye\'de

Bahçeşehir Koleji, 20. yıl projesi kapsamında Ümraniye’de Mehmet Akif Anaokulu’nu yeniledi.

10.01.2014 15:01

Bahçeşehir Koleji, 20. Yılında, 20 Şehirde, 20 Devlet Anaokulunu yenileme projesinin üçüncüsünü 10 Ocak Cuma günü İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirdi. 20. yıl projesi kapsamında Mehmet Akif Anaokulu’nu yenileyen Ümraniye Bahçeşehir Koleji’nin sosyal sorumluluk projesine, SosyalBenJunior öğrencileri de oyuncak toplayarak, okul yapı eğitim materyalleri, Uğur ve Bahçeşehir Yayınları çocuk kitabı sağlayarak destek verdi. SosyalBenJunior öğrencileri tarafından toplanılan yardım malzemeleri Mehmet Akif Anaokulu’na teslim edildi.

Ayrıca, Ümraniye Bahçeşehir Koleji tarafından Aralık ayında düzenlenen Yeni Yıl Karnavalı’ndan sağlanan gelirle, Mehmet Akif Anaokulu’na Atatürk Köşesi de yaptırıldı. Bahçeşehir Koleji SosyalBenJunior öğrencilerine bu ziyarette Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan ve Ümraniye Bahçeşehir Koleji Yöneticileri eşlik etti. Projenin ikinci adımı ise yarın Ümraniye Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşecek. İstanbul Anadolu yakasındaki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Polat tarafından ‘Okul Öncesi Eğitim ve Erken Müdahale’ semineri verilecek.

Bahçeşehir Koleji, 20. Yılında 20 Şehirde 20 Devlet Anaokulu Yenileme Projesi’nin dördüncüsünü ise 16 – 17 Ocak tarihlerinde Bursa kampüslerinde gerçekleştirecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji'nin Anaokulu Yenileme Projesi Ümraniye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement