Bakan Zeybekci: Türkiye Kendi Serbest Bölge Modelini Üretmeli - Son Dakika
Güncel

Bakan Zeybekci: Türkiye Kendi Serbest Bölge Modelini Üretmeli

Bakan Zeybekci: Türkiye Kendi Serbest Bölge Modelini Üretmeli

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerini ziyaret ederek, yöneticiler ve futbol takımıyla görüştü.

13.12.2014 19:59  Güncelleme: 20:35

Denizlispor'a BAKAN SÖZÜ

Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'ni ziyaret ederek, yöneticiler ve futbol takımıyla görüştü. Bakan Zeybekci'ye ziyareti sırasında, Vali Şükrü Kocatepe, Ak Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak da eşlik etti. Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Çıktığımız yolda her zaman desteğini gördüğümüz Bakan Nihat Zebekci'ye camiam adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Zeybekci ise, sezon başında Denizlispor'a olumlu bir müdahalede bulunduklarını, Abdülkadir Uslu'yu akil adam tayin edip, Hasan Kıbrıslıoğlu ve ekibinin de ellerini güçlendirdiklerini söyledi. Futbolculara seslenen Bakan Zeybekci, "Karakterli bir takım kurduk. Yenebiliriz, yenilebiliriz çok önemli değil. Futbolcular mücadele etsinler, Denizlispor'u en iyi şekilde temsil etsinler gerisi gelir. Siz sadece sahada futbolunuzu oynayın. Gerisini düşünmeyin. Bu ülkenin ekonomi sakanı olarak söz veriyorum, hiçbir ekonomik sorun yaşamayacaksınız. Varsa sıkıntı onu da gideririz" dedi.

Bakan Zeybekci, isteseler Denizlispor'u bu sezon şampiyonluğa oynatabileceklerini sözlerine ekleyerek, "Getiririz bir tanker suyu kana kana herkes içer. Peki su bittiğinde ne olacak? Herkes susuz kalacak. Bunu Denizlispor'a yamaya hakkımız yok. Geçmişten ders alarak ilerliyoruz. Kurumlaşma adına çok önemli adımlar atılıyor. Altyapıdan oyuncular gelmeye başladı. Yeniden yapılanma sürecimiz bittiğinde görevimizin ne olduğunu biliyoruz. Yapılanma bittiğinde tamamen Süper Lig'e hazır hale geleceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Bakan Zeybekci'ye 20 numaralı forma hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Zeybekci: Türkiye Kendi Serbest Bölge Modelini Üretmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement