Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, İlkokul Ziyaretleri Yaptı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, İlkokul Ziyaretleri Yaptı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, İlkokul Ziyaretleri Yaptı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Fevzi Çakmak ve Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokullarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

24.10.2013 08:32  Güncelleme: 08:41

İl Millî Eğitim Müdürü Sabri Caner, Fevzi Çakmak ve Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokullarını ziyaret etti. Her iki okulun fiziki durumları hakkında incelemelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz ihtiyaçların karşılanması için gereken çalışmaların en kısa sürede yapılacağını belirtti.

Her iki okulda da idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen CANER, yapılan çalışmalardan dolayı idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Eğitimin devamlılığının sağlanmasının önemini belirten Müdür Caner, okul-veli işbirliğinin gerçekleştirilmesi için velilerle iletişim halinde olunmasını ve yapılacak her türlü çalışmaya velilerin de dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi. Öğrencilerin başarıya karşı teşvik edilmesinin önemini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, öğrenci- öğretmen ilişkilerinde öğretmenlerin destekleyici ve yapılandırıcı bir yaklaşımda olması gerektiğini söyledi. Öğrencilere karşı anlayışlı bir tavır sergilemenin iletişim ve başarı açısından da olumlu sonuçlar doğuracağını belirten Caner, başarılı bir yıl geçirilmesini dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü, İlkokul Ziyaretleri Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement