Balkan Göçmenlerinden Belediyeye Davet - Son Dakika
Güncel

Balkan Göçmenlerinden Belediyeye Davet

Balkan Göçmenlerinden Belediyeye Davet

TRT sanatçısı Havva Karakaş Ustamehmetoğlu'na Balkan Havası adlı albümünü hediye etti.

27.11.2012 16:47

Balkan ve Makedonya Göçmenleri Derneği, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nu ziyaret ederek, düzenleyecekleri Balkan Göçü ve Kardeşlik Konseri hakkında bilgi verdi. TRT sanatçısı Havva Karakaş da Ustamehmetoğlu'na Balkan Havası adlı albümünü hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Mustafa Kader, Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Vardar, İzmir Balkan Günlüğü Gazetesi Köşe Yazarı İzzet Karasu, TRT sanatçısı Havva Karakaş'ı ağırladı. Düzenleyecekleri Balkan Göçü ve Kardeşlik Konseri hakkında Ustamehmetoğlu'na bilgi veren Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Kader, amaçlarının dostluk ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu belirterek, "Göçmen dernekleri olarak yöremize ait türküleri paylaşmak ve göçmenleri bir araya getirmek amacıyla bir konser düzenliyoruz. Balkan türkülerinin en iyi yorumcularından biri olan değerli sanatçımız Havva Karakaş da aramızda olacaklar.

Manisa Belediyesi olarak sizleri de aramızda görmekten onur duyarız" dedi. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu da ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, "Balkan göçmenlerimizin kültürlerini yaşatmaları çok güzel. Özellikle de bunu sanat yoluyla tanıtmaları da ayrı bir anlam ifade ediyor. Manisa Belediyesi olarak konserinizde yer almaktan onur duyarız" dedi. Ziyarette TRT sanatçısı Havva Karakuş, Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu'na Balkan Havası adlı albümünü hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balkan Göçmenlerinden Belediyeye Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement