Barbaros Mahallesi'ne Canlılık Geldi - Son Dakika
Güncel

Barbaros Mahallesi'ne Canlılık Geldi

Barbaros Mahallesi\'ne Canlılık Geldi

Barbaros Mahallesi 4488 sokağın yeşillendirilerek, çocuk oyun grubu yerleştirilmesi mahalle halkını sevindirdi.

07.07.2012 12:43

Mahallelerdeki çalışmalarına hız veren Manisa Belediyesi, atıl kalmış alanları sosyal mekana dönüştürerek Barbaros Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

Yaz ayının gelmesi ile birlikte asfaltlama sezonunu açan Manisa Belediyesi, aynı zamanda atıl kalmış alanları sosyal alana dönüştürme çalışmalarına da hız verdi. Bu kapsamda Barbaros Mahallesi'nin alt yapı sorunları çözülerek, üst yapı çalışmalarında sona gelinirken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Tamer Çipiloğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. 4488 sokağın ortasında yer alan boş alanın ışıklandırılması, yeşillendirilmesi ile alana çocuk oyun grubu ve spor aletleri konulması çalışmaları hakkında mahalle halkı ile görüşen Başkan Ergün, mahalleye verilen hizmetten memnun olan halkın diğer taleplerini dinledi.

Mahalle sosyal alana kavuştu

Mahalleye daha önceki ziyaretinde eksikliklerin giderilmesi noktasında söz verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 57 mahallenin son 12 tanesindeki çalışmalara hız verildiğini belirterek, Barbaros Mahallesi'nin sorunlarının da kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. Başkan Ergün, 'Barbaros Mahallesi'ne yaptığımız ziyaretlerde halkımız özellikle sosyal alan ihtiyaçları olduğunu belirtmişlerdi. Belediye ekiplerimizi mahalleye yönlendirerek, atıl kalmış alanlardan olan 4488 sokağın ortasında peyzajıyla, ışıklandırılması, yeşillendirilmesiyle güzel bir alan yarattık. Ayrıca her mahallemize olduğu gibi buraya da çocuk oyun grupları ve spor aletleri yerleştirdik. Şehir merkezine uzak olan mahallemize şimdi canlılık geldi. Kısa süre içerisinde diğer eksiklikleri de gidereceğiz' dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün mahalleyi ziyaretleri esnasında parkta bulunan mahalle sakinleri, çocukları ile birlikte evlerden çıkarak parkta oturduklarını söyleyerek, hizmetlerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barbaros Mahallesi'ne Canlılık Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement