Barda Çıkan Kavgada Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Barda Çıkan Kavgada Öldürüldü

Barda Çıkan Kavgada Öldürüldü

Adana'da eğlenmek için gittikleri barda kavgaya karışan 34 yaşındaki Erkan Dağoğlu öldürüldü, arkadaşı 38 yaşındaki Fatih Gökmen ise ağır yaralandı.

05.10.2012 17:21

Adana'da eğlenmek için gittikleri barda kavgaya karışan 34 yaşındaki Erkan Dağoğlu öldürüldü, arkadaşı 38 yaşındaki Fatih Gökmen ise ağır yaralandı. Olay anında kayıtta olan barın güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, cinayet şüphelisi 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, dün gece 23.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Erkan Dağoğlu ile Fatih Gökmen, bir barda alkol aldıktan sonra aynı sokaktaki başka bir bara geçti. Burada da alkol almaya devam eden iki arkadaş yanlarına gelen kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi ile tartışmaya başladı. Nedeni belli olmayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Gökmen ve Dağoğlu tabanca ve bıçakla yaralandı. Barın içinde başlayıp, sokağa taşan kavgadan sonra saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen kalbinden yaralı Erkan Dağoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan Fatih Gökmen ise ameliyata alındı. Olaydan sonra araştırma yapan Cinayet Bürosu ekipleri, barın güvenlik kameralarında 3 şüphelinin ellerinde bıçak ve tabanca ile kaçarken görüntüsüne ulaştı. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polisler, şüphelilerin kimliklerini tespit edip, yakalamaya çalışıyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barda Çıkan Kavgada Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement