Başbakan Erdoğan, Katar Emiri ile Gazze'yi Konuştu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan, Katar Emiri ile Gazze'yi Konuştu

Başbakan Erdoğan, Katar Emiri ile Gazze\'yi Konuştu

Başbakan Erdoğan, İsrail'in Gazze'yi hedef alan saldırılarıyla ilgili Katar Emiri ile görüştü ve uluslararası toplumun acil girişimlerde bulunması gerektiğini vurguladı.

12.07.2014 20:57  Güncelleme: 21:06

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'yi hedef alan saldırılarıyla ilgili Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"İSRAİL SALDIRILARI DURDURULMALI"

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, akşam saatlerinde Antalya Valiliğini ziyareti sırasında, Katar Emiri Şeyh Tamim ile yaptığı telefon görüşmesinde, İsrail'in saldırılarının derhal durdurulması için uluslararası toplumun acil girişimlerde bulunması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan ve Şeyh Tamim'in, Gazze'ye yönelik saldırılara son verilmesi gerektiğini ifade ederek, tarafların 2012'deki ateşkese geri dönmelerinin acilen sağlanmasının büyük önem taşıdığını belirttikleri öğrenildi.

Görüşme sırasında Erdoğan'ın, tarafların güvenliğinin ancak adil ve kapsamlı bir barışla sağlanabileceğine de dikkati çektiği belirtildi.

ERDOĞAN'IN TELEFON TRAFİĞİ

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulmasını sağlama amacıyla temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, gün içerisinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile de telefon görüşmesi yapmıştı.

Başbakan Erdoğan, bu çerçevede geçen günlerde, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas'ın Siyasi Büro Şefi Halit Meşal, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile de birer telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, Katar Emiri ile Gazze'yi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İNŞALLAH: LİDERSİN CUMHUR OLACAKSIN İNŞALLAH. 10 13 Yanıtla
  • ahmet açıkgöz: cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ekmeleddin beye oy verecekler yeşile recep e verecekler kırmızıya basarlarmıydı lütfen... 18 4 Yanıtla
  • l.kaya: BİLALİ GÖNDER GEMİYLE ORAYA ANLARLAR SENİ BADEM BIYIKLI SEVSİNLER SENİN TELEFONUNU 12 3 Yanıtla
  • ahmet açıkgöz: BÖYYÜK ADAM RECEP TAYYÖR ERDOĞAN!!!!!!!!! 8 5 Yanıtla
  • RODRiGEZ ZAZA MUSA: Bu hep göstermelik konuşmalar yapıyor boş teneke gibi ses çıkarmaktan başka birşey yaptığı yok...paranın esiri olmuş... 10 2 Yanıtla
  • metin: yemin ediyorum artık midem bulanıyor, ülkemizin katar, suudi arabistan gibi insanlığa zerre kadar katkısı olmayan ülkelerle anılmasını. 5 2 Yanıtla
  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: MASA BAŞLARINDA KÖPEKLERİNE EMİRLER YAĞDIRAN, HANGİ BAŞBAKANIN, HANGİ BAKANIN, HANGİ CUMHURBAŞKANININ CAN GÜVENLİĞİ VAR Kİ? BENCE HİÇBİRİNİN YOK! 6 1 Yanıtla

Advertisement