Başbakanın Ziyareti İçin 2 Ay Önceden Hazırlık - Son Dakika
Güncel

Başbakanın Ziyareti İçin 2 Ay Önceden Hazırlık

Başbakanın Ziyareti İçin 2 Ay Önceden Hazırlık

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 ay sonra Van'a yapacağı ziyaretin hazırlıkları şimdiden başladı.

26.08.2013 13:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 ay sonra Van'a yapacağı ziyaretin hazırlıkları şimdiden başladı. Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Başbakan Erdoğan'ın 2 günlük gezisinin bayram havasında geçmesi için yoğun çalışma içine girdiklerini, mitinge gelmek isteyip gelemeyenleri araçlarla miting alanına taşıyacaklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'a yapacağı ziyaretin tarihi belli olunca, Ak Parti il teşkilatı da miting ve açılışlarla ilgili çalışmaya başladı. 23 Ekim 2011 Van depremi sonrası 5 defa Van'a ziyaret gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'ın, 26-27 Ekim'de birkez daha Van'a geleceğini belirten Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Van'ın en ücra köşesinde bulunan kişiyi de mitinge davet edeceklerini söyledi. Aras, şöyle dedi:

"Gelmek isteyip de gelemeyenler için araçlar kiralayacağız. Vatandaşlarımızı miting alanlarına araçlarla taşıyacağız. Bu ziyaretin bayram havasında geçmesini istiyoruz. Miting alanımızı hala belirlemedik. Başbakanımız Van'da mitingle birlikte çeşitli toplu açılışlar da yapacak. Başbakanımızın Van'a geliş tarihi çok uygun bir zaman. Tarımla uğraşanlar o zamana kadar işlerini bitirecek. Katılım yoğun olacaktır." - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakanın Ziyareti İçin 2 Ay Önceden Hazırlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement