Başkan Çat'tan Avukat Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat'tan Avukat Ziyaretleri

Başkan Çat\'tan Avukat Ziyaretleri

Seydişehir Belediye Başkanı avukatlar gününde avukatları unutmadı.

06.04.2013 12:25

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla İlçede faaliyetlerini sürdüren tüm avukatları tek tek ziyaret ederek Avukatlar Gününü kutladı.

Seydişehir Baro Temsilcisi Av.Mehmet Koyuncuoğlu'nu adliyede ziyaret etmekle başlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat daha sonra Belediye Meclis Üyesi Av. Ebru Altıok ve Av. Mehmet Koyuncuoğlu ile birlikte ilçede avukatlık faaliyetini sürdüren tüm avukatların ofislerine ziyeretlerde bulundu, günün anısına çiçek armağan etti.

Avukatların adaletin temel taşı olduğunun altını çizen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat;"Daha önce yazılı basına geçtiğimiz mesajlarla avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutluyorduk. Bu yıl farklı bir etkinlikle, avukatlarımızı yerlerinde ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Sağ olsunlar Baro Temsilcimiz Sn. Mehmet Koyuncuoğlu ve Meclis Üyemiz Sn.Av. Ebru Altıok da ziyaretlerimizde bize katıldılar. Avukatlarımız ülkemizin ileri demokrasi seviyesine ulaşmasında , vatandaşın savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlayan yargı bağımsızlığının güvencesi durumundalardır. Kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına büyük bir sorumluluk bilinciyle Hukuk Devletinin temel unsurlarından savunma görevini en iyi şekilde yerine getiren avukatlarımızın '5 Nisan Avukatlar Günü' nü en kalbi duygularımla kutlar; çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

Seydişehir Baro Temsilcisi Av. Mehmet Koyuncuoğlu ise; "Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat'ın mesleğimiz açısından önemli olduğuna inandığımız bu günde ziyaret etmesi tüm avukatlık mesleğini sürdüren arkadaşlarımız adına bizleri son derece mutlu etti. Seydişehir Baro Temsilcisi olarak tüm meslektaşlarım adına Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı bürolarında karşılayan ilçedeki avukatlar ise Belediye Başkanının ziyaretinden duydukları memnuniyetti dile getirerek, "Başkanımız sabahleyin bilbortlarda günümüzü kutladığınızı görünce çok duygulandık. Şimdi de böylesine güzel bir etkinlikle bizleri ziyaret etmekle bir kat daha mutlu ettiniz. Bizi unutmadığınızı gösterdiniz ve kendimizi değerli hissettiriniz. Bu nezaketinizin ve ince davranışınızın örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz" diyerek mutluluklarını ve teşekkürlerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat'tan Avukat Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement