Başkan Cem Kara'ya Madalya Sözü - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara'ya Madalya Sözü

Başkan Cem Kara\'ya Madalya Sözü

Çatalca Belediyesi bünyesinde hizmet veren karate okulu öğrencileri katılacakları turnuva öncesi Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

07.02.2013 15:03  Güncelleme: 16:27

28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine katılacak olan, İlker Erkoç, Furkan Biçer, Efe Yasin Yıldırım ve Gökhan Algaç, aileleri ve eğitmenleri Muzaffer Muyan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı ziyaret etti.

BAŞKAN CEM KARA: "TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA BAŞARILAR"

Katılacakları turnuva öncesi Başkan Cem Kara'ya madalya sözü de veren minik karatecilere Başkan Cem Kara, "Sporun her türlüsü faydalıdır. Sizler bu yaşınızda İstanbul Turnuvalarında madalyalar kazandınız ve ilçemizin adını duyurdunuz. Katılacağınız Türkiye Şampiyonası'nda da sizlere ilçemiz adına başarılar diliyorum" dedi. Görüşmede Çatalca Belediyesi bünyesinde hizmet veren karate okulu öğrencileri Başkan Cem Kara'ya spor ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Çatalca Belediyesi Karate Okulu bünyesinde Çatalca merkezi olmak üzere, Binkılıç ve Karacaköy gibi uzak mahallelerin de dahil olduğu kurslarda toplam 120'nin üzerinde öğrenci karate eğitimi alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara'ya Madalya Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement