Başkan Dinç ile Engelli Gencin Kabristan Ziyareti Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Başkan Dinç ile Engelli Gencin Kabristan Ziyareti Duygulandırdı

Başkan Dinç ile Engelli Gencin Kabristan Ziyareti Duygulandırdı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel öğrencileri ziyaret etti ve babasının mezarına gitmek isteyen öğrencinin isteğini hemen yerine getirdi.

08.10.2013 21:59

Yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Çankırı Belediyesi, özel öğrencileri de unutmadı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Dinç, onlarla bol bol sohbet etti ve yeni okul döneminin başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilerle birlikte pasta kesti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette özel öğrencilerin Dinç'e olan ilgileri de gözden kaçmadı.

32 özel öğrencinin ziyareti esnasında öğrencilerden birisinin babasının mezarına gitmek istediğini duyan Başkan Dinç, bu isteği hemen yerine getirdi. Kısa süre önce babasını kaybeden öğrenci ile birlikte mezarlığa giden Dinç, hem özel öğrencinin hem kendi babasının hem de Bıçakçı Pamuk Dede'nin kabristanını ziyaret ederek dua etti. Kabristan ziyaretine gelen özel öğrenciler de duygulu anlar yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dinç ile Engelli Gencin Kabristan Ziyareti Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement