Başkan Ergün, Türk Metal Sendikası’nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün, Türk Metal Sendikası’nı Ziyaret Etti

Başkan Ergün, Türk Metal Sendikası’nı Ziyaret Etti

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Türk Metal Sendikası Manisa Şubesi'ni ziyaret etti.

01.06.2010 20:10

Şube Başkanı Hüseyin Özben, Şube Yönetim Kurulu ve üyelerle bir araya gelen Başkan Ergün, gecikmiş iade ziyaretlerine Türk Metal Sendikası ile devam ettiklerini söyledi. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Hüseyin Özben de, Başkan Ergün'ü sendikalarında ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Özkan ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Manisa Belediyesi'ndeki hizmet yapmak amaçlı çalışmaların yanında iade ziyaretlerini de devam ettirdiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu kapsamda Manisa'nın en önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olan Türk Metal Sendikası'nı da ziyaret ettik.

Ziyaret gecikmiş bir ziyaret ama burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan Türk Metal Sendikası Manisa 1 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Özben de, "Sizleri sendikamızda ağırlamış olmaktan dolayı mutluyuz.

Manisa'da en büyük sivil toplum kuruluşu olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Bizim işimiz, işçilerimizin hakkını savunmak. Nazik ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hizmetlerinizin Manisa halkı için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Ziyaretin ardından Başkan Ergün, Türk Metal Sendikası üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün, Türk Metal Sendikası’nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement