Başkan Göksel, Kahve, Bebek ve Araba Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Göksel, Kahve, Bebek ve Araba Dağıttı

Başkan Göksel, Kahve, Bebek ve Araba Dağıttı

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, binlerce kişiyle Kargın Köyü Köy Hayırında buluştu

17.06.2013 14:33

Bigadiç'de yıllardan beri devam ettirilen Kargın Köyü Köy hayırı, bu sene de binlerce insanı biraraya getirdi. Geleneksel olarak her yıl Haziran ayının ikinci pazar günü düzenlenen Kargın Köyü köy hayırına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'in yanı sıra Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, Balıkesir Milletvekili Haluk Gümüş, Belediye Başkanı İsmail Ok, çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bigadiç'e 16 kilometre mesafedeki Kargın Köyü, her yıl Haziran ayının ikinci pazar günü geleneksel hale getirdiği köy hayırında binlerce kişiye yemek veriyor. Cemaat olup öğle namazını da burada kılan kalabalığa Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz imamlık etti. Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz'in imamlık ettiği öğle namazına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu katıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Kargın Köyü köy hayrına gelen vatandaşlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, geleneksel hale getirilen Kargın Köyü köy hayrına katılımın yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Gerçekleşen hayrımıza gelen herkese çok teşekkür ediyor, hayırda bulunanların da hayrının kabul olmasını temenni ediyorum dedi. Aynı zamanda çocuklara oyuncak, vatandaşlara kahve dağıtan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, çocuklarımıza bebek ve araba dağıtırken çocuklarımızın saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici. Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük, Onlar bizim geleceğimiz.

Vatandaşlarımıza da kahve dağıtmayı uygun bulduk. Bilindiği üzere bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Ama sevgiyle dağıtılan kahvenin daha fazla hatırı olacaktır diye konuştu.

Kargın Köyü halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan ve köy halkı ile yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e, Kargın Köyü Muhtarı Hasbi Dede köylerinde düzenlenen köy hayırına katıldığı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Göksel, Kahve, Bebek ve Araba Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement