Başkan Personele "Kaldığınız Yerden Devam" Dedi - Son Dakika
Güncel

Başkan Personele "Kaldığınız Yerden Devam" Dedi

Başkan Personele "Kaldığınız Yerden Devam" Dedi

Kocadon Göltürkbükü Belediyesi Personeli'ne moral verdi.

29.01.2014 15:54

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Göltürkbükü Belediyesi Kademe Amirliği'ni ziyaret ederek belediye personeli ile bir araya geldi.

Belediye personelinin daveti üzerine Göltürkbükü beldesinde belediyenin kademe amirliğine giden Başkan Kocadon, personel ile sohbet etti. Personeller Başkan Kocadon'a, belediye personeli olarak merak ettikleri bir konu olduğunu belirterek, "Başkanım 3 ay sonra biz ne olacağız?" şeklinde soru yöneltti. Başkan Kocadon ise; "hiç korkmayın" diyerek personele moral verdi.

Kocadon, "Sizlere hiç bir şey olmayacak. Kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Gaza basmaya devam. Türkbükü'nün altyapısını, burada çalışan arkadaşlardan başka, daha iyi kim bilecek? Fethiye'deki adam mı bilecek? Yine siz biliyorsunuz, siz çalışacaksınız." diye konuştu.

Başkan Kocadon'un kademe amirliğine geldiğini duyan bazı vatandaşlar da Başkan'ı ziyaret ederek "Hoş geldin" dediler. Fatma Korkmaz isimli teyzenin elini öpen Başkan Kocadon, "Beni tanıyor musun, teyze?" diye sordu. Fatma Korkmaz ise "Seni tanımaz mıyız hiç" diyerek Kocadon'un sorusuna karşılık verdi.

Belediye personeli ve mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Kocadon, bundan sonra daha çok görüşeceklerini söyleyerek, kademe amirliğinden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Personele 'Kaldığınız Yerden Devam' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement