Başkan Uzun Ak Partili Gençlerin Vefa Yemeği'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun Ak Partili Gençlerin Vefa Yemeği'ne Katıldı

Başkan Uzun Ak Partili Gençlerin Vefa Yemeği\'ne Katıldı

Başkanı Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği 'Vefa Yemeği' programına katılarak gençlere nasihatte bulundu ve birlik beraberlik mesajı verdi.

07.05.2012 15:44  Güncelleme: 15:42

AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları'nın parti çalışmalarına destek verenlere yönelik düzenlediği 'Vefa Yemeği'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, birlik beraberlik mesaj verdi. Başarıya, yapılan işin sevilmesi ve düzenli çalışmayla ulaşıldığını söyleyen Başkan Uzun, makamların gelip geçici olduğunu da dile getirdi.

Programda konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de hafta sonu futbol maçlarının olmasına rağmen, yemeğe yoğun katılım gösteren gençlere teşekkür etti. Bülbüllü, 27 Mayıs İl Kongresi'nde de gençlerden aynı ilgiyi beklediğini ifade etti.

AK Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ise, konuşmasında, bugüne kadar parti çalışmalarına katılarak emek veren ve yemeğe katılan herkese teşekkür etti. 'Bizleri birbirimize bağlayan tek olgu sadece partililiğimiz değil, onun da ötesinde kardeşliğimizdir' diyen Albayrak, beraberlik mesajları verdi. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Bünyamin Demir'in de bir konuşma yaptığı yemekte, slayt gösterisiyle, yürütülen çalışmalar anlatıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun Ak Partili Gençlerin Vefa Yemeği'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement