Başkan Uzun Mahalle Ziyaretlerini Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun Mahalle Ziyaretlerini Gerçekleştiriyor

Başkan Uzun Mahalle Ziyaretlerini Gerçekleştiriyor

Başkan Uzun gün ağarmadan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

11.12.2012 13:30

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, sabah namazı ile başlayan mahalle gezilerine, her Salı olduğu gibi bu hafta da Büyükşehir ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde incelemelerde bulunarak devam etti.

Büyükşehir Mahallesi'ndeki Mevlana Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası, Büyükşehir ve Cumhuriyet Mahalleleri'ne ziyaretlerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Danışmanlar Ayhan Başarır, Av. Ercan Ay, Meclis Üyesi Ebru Habip, mahalle muhtarları Fatma Tolga, Perihan Mengen, birim müdürleri ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilat üyeleri de eşlik etti. Mevlana Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Uzun, yapımı süren caminin içinde de incelemelerde bulundu. Mahallelerin tüm sokaklarını ekibi ile birlikte gezen Başkan Uzun, bölgede yapılması gerekenlerle ilgili notlar alarak, hızlı bir şekilde çalışmalara başlanılmasını istedi.

CUMHURİYET CADDESİ YAŞAM ALANI OLACAK

Cumhuriyet Caddesi'nin trafiğe kapatılması ile birlikte yepyeni bir çehreye bürüneceğine değinen Başkan Uzun, "Vatandaşlarımız Cumhuriyet Caddesi'nde yol ve tretuvar bozukluklarının onarılmasını istiyorlar. Bizim bölge için gerçekleştireceğimiz çok daha güzel bir proje var. Caddeyi tamamen trafiğe kapatarak, yayalara açık ve yeşil alanlarla donatılmış bir yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

BİRKAÇ AYA EKSİK KALMAYACAK!

Mahalle muhtarları Fatma Tolga ve Perihan Mengen ile birlikte mahallelerdeki sorunları ince ayrıntılarına kadar inceleyen Başkan Uzun, aksaklıkların birkaç ay sonra tamamlanmış olacağını dile getirdi. Gezinin ardından Başkan Uzun ve beraberindeki heyet, yapılan faaliyet ve alınan notların istişaresini Fatih Sultan Mehmet Camii Çorba Evi'nde çorbalarını içerek yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun Mahalle Ziyaretlerini Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement