Başkan Yağcı ve Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Akın Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Başkan Yağcı ve Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Akın Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı ve Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Akın Bir Araya Geldi

Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Yalçın Akın ve beraberindeki heyet, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

28.12.2017 14:57

Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Yalçın Akın ve beraberindeki heyet, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette duyduğu memnuniyeti belirterek, Akın ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Yeni göreve başlayan Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Yalçın Akın Bey ve beraberinde bulunan heyet ziyarette bulundular. Şehrimizin orman işletmesine ilişkin olarak kendileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Yalçın Yalçın Akın'a, üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yağcı ve Orman İşletme Bursa Bölge Müdürü Akın Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement