Başkan Yaman, mahalle muhtarıyla Diliskelesini gezdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Yaman, mahalle muhtarıyla Diliskelesini gezdi

Başkan Yaman, mahalle muhtarıyla Diliskelesini gezdi

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman mahallelerde yapılan çalışmaları gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

04.03.2013 16:39

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, mahalle muhtarı Murat Dursun'la birlikte mahallesine yapılan çalışmaları gezdi, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuluyor.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu, Park Bahçeler Müdürü M.Emin Arslan, Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı ve diğer birim müdürleriyle birlikte Diliskelesi mahallesini bir baştan bir başa dolaşarak yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları gezdi. Parkta oynayan çocukların yanına giden Başkan Yaman, çocukları sallayarak gönüllerini aldı.

Vatandaşların hizmet taleplerini karşılamada yoğun bir gayret gösterdiklerini belirterek "Bu mahallemizin alt yapısı ve üst yapısı tamamen yenilendi.

Özellikle doğalgazın buradaki konutlarda yakılması için çok büyük çaba gösterdik, bunu kısmen de olsa başardık. Bahar ayının gelmesiyle birilikte üst yapıdaki bakımlar ve yeşillendirme çalışmalarımız aksatılmadan devam edecektir. Özellikle bu mahallemizdeki yeşil alan ve parklarımızın sayısının arttırılması yönünde bir çalışmamız var. Halkımız artık geçmişte özlemini çektiği hizmetleri belediyemiz, büyükşehir belediyesi, İSU ve İl Özel İdaresinin müşterek ve gayretli çalışmalarıyla şimdi gönül rahatlığı içinde kullanıyor" dedi.

Vatandaşlar, Başkan Cemil Yaman'a mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek "bundan birkaç yıl öncesine kadar yamalı ve çamurlu yollarda evimize gitmede zorlanıyorken, şimdi geniş ve asfaltlı yollarda evimize rahat gidebiliyoruz. Artık cadde üstündeki evlerimizde doğalgazı da kullanıyoruz. Mahallemize getirilen birçok hizmetten dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler

Diliskelesi Mahalle Muhtarı Murat Dursun'da Başkan Yaman'a alt yapı ve üst yapıdaki çalışmalar ile doğalgazın mahalle sakinler tarafından kullanılmasından dolayı Belediye Başkanı Cemil Yaman ve ekibine teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yaman, mahalle muhtarıyla Diliskelesini gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement