Bayanlar Hentbol 2. Ligde Şampiyon Osmangazi - Son Dakika
Güncel

Bayanlar Hentbol 2. Ligde Şampiyon Osmangazi

Bayanlar Hentbol 2. Ligde Şampiyon Osmangazi

Osmangazi Bayan Hentbol takımı 1. lige yükseldi.

18.03.2014 14:09

Şampiyon Osmangazi

Türkiye Bayanlar Hentbol 2'inci Ligi A Grubu'nu yenilgisiz lider olarak tamamlayarak play-off'lara katılan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı, finalde güçlü rakibi Aksaray Gazipaşa'yı 29-22 mağlup ederek 1. Lige yükselirken, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Ankara THF Spor Salonunda yapılan ve 3 gün süren final grubu maçları sonunda, Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı, Bayanlar Hentbol 1. Ligine yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Final maçında Aksaray Gazipaşa ile karşı karşıya gelen Osmangazi Belediyesi, son derece keyifli bir maçın ardından güçlü rakibini 29-22 mağlup ederek şampiyonluk kupasının da sahibi oldu.

Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligine yükselen Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı sporcuları ve yöneticiler, kazandıkları final maçının sonunda büyük bir coşku yaşadı. Kupa ve madalyalarını Federasyon Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu'nun elinden alan Osmangazi Bayan Hentbol Takımı antrenörü Osman Güner, çok genç ve milli oyunculardan oluşan bir takım olduklarını ve 1.Lige yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Sahada emek veren oyuncularını kutlayan Güner, Başta Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar olmak üzere, desteklerini esirgemeyen kulüp yetkililerine teşekkür etti. Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü Yöneticisi Hüseyin Türkmen de, bu sezon oynadıkları 18 maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza atan sporcularıyla gurur duyduklarını belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayanlar Hentbol 2. Ligde Şampiyon Osmangazi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement