BDP'nin Parti Meclisi Diyarbakır'da Toplandı - Son Dakika
Güncel

BDP'nin Parti Meclisi Diyarbakır'da Toplandı

BDP\'nin Parti Meclisi Diyarbakır\'da Toplandı

BDP, Diyarbakır'da YSK'nın veto kararı değerlendirmek ve milletvekili adayı olmak için istifa eden MYK üyelerin yerine atama yapmak üzere Parti Meclisi'ni topladı

21.04.2011 12:10

BDP, Diyarbakır'da YSK'nın veto kararı değerlendirmek ve milletvekili adayı olmak için istifa eden MYK üyelerin yerine atama yapmak üzere Parti Meclisi'ni topladı.

BDP'nin PM üyeleri, merkez Kayapınar İlçe Belediyesi Cegerxwin Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda genel başkan yardımcıları Şerafettin Halis ve Meral Danış Beştaş başkanlığında toplandı. YSK'nın BDP'nin desteklediği bağımsız adaylarla ilgili veto kararının değerlendirileceği toplantıda, bağımsız aday olmak için istifa edenlerin yerine MYK'ya üye atamaları yapılacak. Sabah saatlerinde toplanan PM, öğle saatlerinde toplantıya ara verdi. PM üyeleri dün Bismil İlçesi'nde çıkan olaylarda yaşamını yitiren İbrahim Oruç'un cenaze törenine katılacakları ve törenden sonra toplantıya devam edecekleri belirtildi.

Bismil'de bugün toprağa verilecek olan İbrahim Oruç'un cenaze törenine, BDP'nin PM üyelerinin yanısıra BDP'nin eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yardımcısı Gülten Kışanak ile partili belediye başkaları da katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP'nin Parti Meclisi Diyarbakır'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement