Belediye'den Emniyete Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Belediye'den Emniyete Anlamlı Ziyaret

Belediye\'den Emniyete Anlamlı Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrasında Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi'nden Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

12.12.2016 15:47

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polislere baş sağlığı diledi.

Ziyaret esnasında konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş "İki gün önce İstanbul'da hain saldırıda şehit düşen 30 u polis 8 i sivil şehidimizin anısına bugün Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hem emniyet Müdürlüğümüze bir taziye ziyaretinde bulunalım hem de onların yanında olduğumuzu hissettirelim istedik. Rabbim bir daha böyle acıları bu memlekete yaşatmasın inşallah. Tez elden bu ülkenin intikamı elbet alınacaktır. Bu insanlara yapılan bu zulmün sonlanması için tabi ki sivil olsun, polis olsun, asker olsun bu memleketle ilgili tek Vatan, tek Bayrak, Tek Devlet, tek Millet ilkesi çerçevesinde kim bunun karşısında mücadele ediyorsa ben inanıyorum k var gücümüzle bunlar ile mücadele edeceğiz. Bu uğurda yılmadan yorulmadan çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze vereceğiz. Çekinmediğimizi korkmadığımızı, millet olarak polisimizle, askerimizle beraber olduğumuzu bütün dünyaya haykırmış olacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu ülke üzerinde ne kadar kirli el varsa hepsi temizlenecek. Ayrımız, gayrımız yoktur. Sonuna kadar emniyet güçlerimizin gece demeden, gündüz demeden mücadelesini devam ettiren kardeşlerimizin yanındayız. Terörün en büyük işi bu memlekette korku salmaktır, umutsuzluğa düşürmektir. Asla yılmayacağız, asla umudumuz kaybetmeyeceğiz. Bu ülkenin büyüklüğü içinde gereken ne varsa el birliği ile yapacağız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. "Dedi.

Ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren Sındırgı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak da"Ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın, miniklerimizin bizlerin yanında olduğunu görmek ve ülkece bir olduğumuzu bilmek bizlere gurur ve güç verdi. Bu menfur saldırı bizlerin azim ve kararlılığımızı arttırmamıza sebep olmuştur. Bugünden itibaren görevlerimize daha sıkı sarılacağımızın ve her türlü mücadeleye devam edeceğimizin sözünü vermek isterim."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye'den Emniyete Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement