Benim Güzel Ailem 4. Bölüm: İnat Havuzu - Son Dakika
Güncel

Benim Güzel Ailem 4. Bölüm: İnat Havuzu

Benim Güzel Ailem 4. Bölüm: İnat Havuzu

Deniz ve Kaan havuzda birbirleriyle mücadele ederken, Oğuz Deniz'in iyi niyetini anlatarak Kaan'ı yumuşatmaya çalışır. Canan ise Feryal'in tuzaklarına düşer ve sinirden patlamak üzeredir. Rasim ise Derya'nın aldatılma hikayesini öğrenir.

19.07.2023 10:45

Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularıyla, üç kuşağı bir araya getiren, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıktığı "Benim Güzel Ailem"in 4. bölümünün konusu ise şöyle:

Deniz ve Kaan birbirlerine karşı inat havuzunun içinde mücadele vermektedir. Aslında biri geri adım atsa belki de her şey süt liman olacaktır.

Kaan, Denizle yaşadıklarını anlatmak ve içini dökmek için Oğuz'la buluşur. Oğuz, Deniz'in gerçekten temiz yürekli olduğunu birini anlatıp Kaan'ı yumuşatmak ister.

Canan, yolda Feryal'e yakalanır ve onun cafe'sinde bir kahve içmeye mecbur kalır. Feryal, Canan'ı sıkıştırır. Çocuklarından vurmaya çalışır. Canan sinirden adeta barut fıçısına dönmüştür.

Rasim dükkana gelen Canan'ı sakinleştirmeye çalışır ama Canan Rasim'e Feryal'in söylediklerini söyleyemez. Çünkü Rasim'in henüz Derya ve Ferdi'nin eşlerinden ayrıldıkları için eve döndüklerinden haberi yoktur.

Bunlar yetmezmiş gibi o anda Derya'nın itirafı da bomba etkisi oluşturur. Ailesine aldatılma hikayesinden bahseder.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Benim Güzel Ailem 4. Bölüm: İnat Havuzu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement