Berke Erol'dan Başkan Çat'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Berke Erol'dan Başkan Çat'a Ziyaret

Berke Erol\'dan Başkan Çat\'a Ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediyespor alt yapısından Konyaspor'a transfer olan Berke Erol'u makamında kabul etti.

24.09.2013 08:50  Güncelleme: 09:10

Ziyarette Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kudret Ekinci ile Futbol Antrenörü Fikret Ünlü de bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 2 yıldır Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü U-16 takımında kaleci olarak oynayan Berke Erol'un Konya spor 'un alt yapısına geçmesinin son derece önemli olduğunu bunun aynı zamanda Seydişehir Belediyesi'nin alt yapıya ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. Başkan Çat, Berke Erol'u ve O'nu yetiştiren hocası Fikret Ünlü'yü tebrik ederek; " Berke'nin bu başarısıyla gençlerimize tanınan bu fırsatın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oluyoruz. Sporcumuz bu başarısıyla birçok gencimize de örnek olup onların önünü açacak. Sizler başardıkça biz mutlu oluyoruz.Senden orada da iyi bir performans bekliyoruz.Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine ve bu başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz. Seni Konya sporda ve Türkiye'nin diğer büyük kulüplerinde seyretmeyi arzu ediyoruz.Hocamız Sn. Fikret Ünlü'nün de yetenekli çocukları görüp onları değerlendirmesi takdire şayan. Berke'nin bu başarısında kuşkusuz hocamızın emeği çok büyük"dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 1976 Yıllarında genç takımda futbol oynarken şampiyon olduklarını ve ilk defa Seydişehir'den çıkarak İskenderun'a Türkiye Şampiyonasına gitmeleriyle sporun kendi yaşamında çok önemli izler bıraktığını örnek vererek anlattı. Başkan Çat çocuklarımızın özgüvenli disiplinli ve en iyi şekilde yetişmeleri için sporun çok büyük katkısı olduğunu belirterek;"Seydişehir Belediye Spor bünyesindeki gençlerimizin en iyi şartlarda spor yapmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Spor yapan çocuklarımızın hiç bir eksiği olmasın istiyorum.Çocuklarımız ne kadar değerli olduklarını hissetsinler"dedi.

Seydişehir Belediyesi Futbol Antrenörü Fikret Ünlü ;" Sayın Başkanım, gençlerimizin iyi ahlaklı, dürüst, kişilikli bireyler olarak yetişmesi için spora önem vererek bize desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Seydişehir Belediyesi U-16 Futbol Takımından Konya Spor Alt yapısına transfer olan Berke Erol ise "Sayın Başkanım bana bu imkanı sağladığınız için size ve hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.Seydişehir Belediyesi alt yapısında yetiştiğimi her fırsatta vurgulayacağım. Burada öğrendiklerimin üzerine koyarak yeni takımımda da başarılı olmak için çok çalışacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Berke Erol'dan Başkan Çat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement