Beşiktaş JK ve TOÇEV Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş JK ve TOÇEV Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda Buluşuyor

Beşiktaş JK ve TOÇEV Vodafone 37. İstanbul Maratonu\'nda Buluşuyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun'un katılımıyla düzenlendi.

19.10.2015 15:54  Güncelleme: 15:55

Bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş.'nin sponsorluğunda 37.si gerçekleşen Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan TOÇEV'e destek olmak isteyen Beşiktaşlılar, açılacak banka hesaplarına yapacakları bağışlar ve yapacakları t-shirt alışverişiyle 1903 çocuğun eğitim hayatına destek vermiş olacak.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, işbirliğinin önemine dikkat çekti ve "15 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 37. İstanbul Maratonu'na bu yıl TOÇEV'le birlikte katılıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında taraftarlarımızın TOÇEV'e yapacağı bağışlarla 1903 çocuğun eğitim masraflarını karşılamayı amaçlıyoruz. "Çocukların Eğitimi İçin Sen de Bize Destek Ol" diyerek katılacağımız maratona tüm Beşiktaş taraftarlarının destek olmasını bekliyor, onları çocukların hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyoruz." dedi.

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ise işbirliğine ilişkin "20 yılı aşkın süredir okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen bir vakıf olarak, Beşiktaş JK gibi çok köklü bir kulübün yanımızda olduğunu hissetmek bize her zaman güç verdi. Daha aydınlık bir gelecek için yaptığımız çalışmalarda bize her zaman destek veren Sayın Orman nezdinde bütün Beşiktaş JK camiasına teşekkürlerimi bir kez daha iletirim. Umarım '1903 Çocuk' hedefiyle hazırladığımız bu yeni çalışmada çok kısa zamanda hedefimize ulaşır ve çok daha fazla çocuğun eğitim imkanlarına kavuşmasını sağlarız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşiktaş JK ve TOÇEV Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement