BİGİAD Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

BİGİAD Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı

BİGİAD Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı

Bitlis Genç İş Adamları Derneği'nin yeni merkezi çok sayıda davetlinin katılımıyla İstanbul'un Fatih ilçesinde hizmete girdi.

20.03.2014 10:21

Açılış törenine eski Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Ak Parti Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, BİGİAD Kurucu Başkanı Ramazan Şerif Fırat, BİGİAD önceki Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Peker , BİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, BİGİAD Başkan Yardımcısı ve Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, BETAV,BİKAV,TAKAD,BİDEF ve BİGİAD Üyesi iş adamları ile çok sayıda Bitlisli davetli olarak katıldı.

BİGİAD genel merkezinin yapılmasına katkıda bulunan BİGİAD Başkan Yardımcısı ve Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, "Bitlislilerin yeni bir genel merkeze çok ihtiyacı vardı. Hemşehrilerimize ve iş adamlarımıza böyle modern bir buluşma mekanı sunduğumuz için çok mutluyuz.Derneğimizin amacı, Bitlisli Genç İş adamlarını bir çatı altında toplayıp tanışmalarını ve mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlayarak ticari ortaklıklar geliştirmelerine olanak sunmaktır" dedi.

Yeni genel merkezinin açılış törenini iş adamları ve davetliler halay çekerek kutladı. Aynı zamanda birinci katı taziye evi olarak da kullanılacak olan yeni merkez binası , kurdele kesiminin ardından tüm bitlislilerin hizmetine girdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BİGİAD Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement