Bilal Erdoğan, Gazeteci, Yazar ve Araştırmacılarla "İnsan ve İrfan Vakfı" Kurdu - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Gazeteci, Yazar ve Araştırmacılarla "İnsan ve İrfan Vakfı" Kurdu

Bilal Erdoğan, Gazeteci, Yazar ve Araştırmacılarla "İnsan ve İrfan Vakfı" Kurdu

İstanbul'da, vakfedenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu "İnsan ve İrfan Vakfı" kuruldu.Bilal Erdoğan'ın kurucuları arasında bulunduğu bir diğer vakıf olan İnsan ve İrfan Vakfı'nın...

17.11.2013 09:53

İstanbul'da, vakfedenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu "İnsan ve İrfan Vakfı" kuruldu.

Bilal Erdoğan'ın kurucuları arasında bulunduğu bir diğer vakıf olan İnsan ve İrfan Vakfı'nın diğer vakfedenleri arasında araştırmacı-yazar ve gazeteciler de bulunuyor. Vakfetenler şu isimlerden oluştu: Nuri Şahinler, Adem Özkul, Yusuf Kaya, Mustafa Eryılmaz, Abdurrahman Tevruz, Abdurrahman Şişman, Ömer Erdoğan, Yusuf Sancak, Mehmet Akkaya, Bilal Şahinyılmaz, Ünal Olgun, Ahmet SAcit Açıkgözoğlu, Erdil Gürgüç, Şerafettin Taştan, Bilal Ağca, Murat Türkyılmaz, Bahattin Olgunsoy, Mehmet Fatih Çıtlak. Vakfın amacı, "Eğitim, kültür, sağlık ve sosyal yardım amacı yanında, özellikle eğitim kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu sahalarda meslek sahibi, nitelikli, milli ve manevi değerlerini tanıyan ve taşıyan insanlar yetiştirilmek" olarak tanımlandı. Malvarlığı olarak İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi, F21d18d3b pafta, 158 ada, 3 parsel sayılı, 5.000 m2 yüzölçümlü gayrimenkul ile 7 bin 500 TL Nakit gösterilen vakfın Yönetim Kurulu, M. Fatih Çıtlak, Nuhi Şahinler, Adem Özkul, Yusuf Kaya, Yusuf Sancak, Abdurrahman Şişman, Murat Türkyılmaz'dan oluştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Gazeteci, Yazar ve Araştırmacılarla 'İnsan ve İrfan Vakfı' Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement