Bilgi Ailesinin Evine Belediye Eli Değdi - Son Dakika
Güncel

Bilgi Ailesinin Evine Belediye Eli Değdi

Bilgi Ailesinin Evine Belediye Eli Değdi

Denizli Belediyesi, kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayan, biri engelli, diğeri ise sağlık sorunları nedeniyle çalışamayıp zor durumda olan Bilgi ailesinin evini temizleyip, boya, badana yaparak aileye giyecek ve ev eşyası yardımında bulundu.

29.06.2012 21:29  Güncelleme: 21:27

Belediye, İlbade Mahallesi'nde oturan Bilgi ailesinin evine giderek yardım elini uzattı. Ekipler, Halil İbrahim Bilgi (58) ve aynı evde kaldığı yürüme engelli kardeşi Mediha Bilgi'nin (56) bir odaya alarak temizliğe başladı.

Evdeki tüm eşyalar dışarıya çıkartılarak tüm odalar havalandırıldı. Ekipler kullanılabilecek durumdaki tüm eşyaları silinip bir güzel elden geçirilirken, mutfaktaki bulaşıklarda yıkanıp raflara yerleştirildi. Boya badana ekipleri ise tüm odaları, banyoyu ve tuvaleti Bilgi ailesinin istediği renklerde boyadı. Yaklaşık 2 saat süren temizliğin ardından ev ve içindeki eşyalar tertemiz oldu.

Bu arada Sevgi Eli Ekipleri de ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte koltuktan, kanepeye, halıdan beyaz eşyaya kadar ev eşyası yardımı yaparken Bilgi kardeşlerin kıyafet ihtiyaçları içinde giysi yardımında bulundu. Ekipler, eşyaları yeni boyanmış ve tertemiz kokan evin odalarına yerleştirdi.

Halil İbrahim Bilgi, sağlık sorunları sonucu çalışamadığını kaydederek, 'Engelli ablama bakmam nedeniyle hiç evlenemedim. Aynı evde birlikte yaşıyoruz.

Bir tanıdığım aracılığıyla belediyeye ulaştım. Bizlere yardım elini uzattılar. Önceden kokudan ve pislikten temizleyemediğimiz ve içine girmek bile istemediğimiz evimiz, belediye sayesinde tertemiz oldu. Eşyalarımızın büyük bölümü de yenileriyle değiştirildi. Bize yardım elini uzatan belediyemize teşekkür ederim' dedi.

Denizli Belediyesi ekipleri, aileyle yapılan görüşme sonrasında her ay düzenli olarak evin temizlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli notları aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Ailesinin Evine Belediye Eli Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement