Bilgi Evleri’ne Eğitimcilerden Övgü - Son Dakika
Güncel

Bilgi Evleri’ne Eğitimcilerden Övgü

Bilgi Evleri’ne Eğitimcilerden Övgü

Eğitim Hizmeti Veren Bilgi Evleri Takdir Görmeye Devam Ediyor.

29.03.2011 08:38

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilköğretim çağındaki öğrenciler için faaliyete geçirdiği Bilgi Evleri eğitime verdiği hizmet nedeniyle takdir topluyor. Akçakoca Bilgi Evi'ni ziyaret eden eğitimciler Bilgi Evleri'ne devam eden öğrencilerin ders ve ödev performanslarının gözle görülür şekilde arttığını kaydetti. Eğitimciler Bilgi Evleri'nin eğitime verdiği desteğin ise tartışılmaz olduğunu kaydetti.

BİLGİ EVİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

Akçakoca Bilgi Evi geçtiğimiz hafta önemli misafirleri ağırladı. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Karataş, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arge birim sorumlusu Rıfat Erdoğan ile Kocaeli Nema Eğitimciler Derneği Genel Sekreteri Hasan Aygün Bilgi Evi'ne konuk oldu. Konukları Akçakoca Bilgi Evi Koordinatörü Mehmet Emin Koç ile Bilgi Evi psikologu Merve Zümre Dolaşık karşıladı.

EĞİTİME ÖNEMLİ DESTEK

Burada konuşan İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Karataş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleriyle eğitime her zaman önemli destek verdiğini söyledi. Bilgi Evleri'nin de söz konusu eğitim hizmetinin bir ürünü olduğunu kaydeden Karataş, "Bilgi Evleri'nde çocuklarımız son derece kaliteli bir şekilde eğitim alıyorlar. Uzman öğretmenler sayesinde ödevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Ayrıca buradaki sosyal faaliyetlerden de yararlanıyorlar. Bilgi Evlerimizin eğitime verdiği destek tartışılmaz" dedi.

EĞİTİMİN VAZGEÇİLMEZİ

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arge birim sorumlusu Rıfat Erdoğan ise Bilgi Evleri'ni eğitimin vazgeçilmezi olarak gördüklerini kaydetti. Kocaeli Nema Eğitimciler Derneği Genel Sekreteri Hasan Aygün de, Bilgi Evleri'ne devam eden öğrencilerin ders ve ödev performanslarının gözle görülür şekilde arttığını kaydetti. Bilgi evlerindeki güvenli ve hızlı internet imkânına değinen Aygün, "Bu sayede öğrenciler internet kafelere gitmek durumunda kalmadan ödevlerini güvenli bir ortamda ve eğitimciler gözetiminde yapabiliyor. Bilgi Evleri'nin açılması eğitimcilerin işini de kolaylaştırdı" şeklinde konuştu. Ziyarette Merve Zümre Dolaşık, Bilgi Evi'nin işleyişi hakkında küçük bir sunum yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Evleri’ne Eğitimcilerden Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement