Bilgi Türk Sporunun "ağır Toplarını" Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Bilgi Türk Sporunun "ağır Toplarını" Bir Araya Getirdi

Bilgi Türk Sporunun "ağır Toplarını" Bir Araya Getirdi

İstanbul Bilgi Üniversitesi sporcuları, antrenörleri, akademisyenleri, spor hekimlerini ve spor yazarlarını buluşturdu.

19.12.2013 10:40

İstanbul Bilgi Üniversitesi sporcuları, antrenörleri, akademisyenleri, spor hekimlerini ve spor yazarlarını buluşturdu. Panelin onursal konuğu UEFA As Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenez Erzik oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü "Sporcu Sağlığı" başlıklı bir panel düzenledi. 18 Aralık tarihinde iki oturum halinde gerçekleştirilen panel sporun aslarını bir araya getirdi.

Panelin onursal konuğu UEFA As Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenez Erzik spor ve sağlığın birbirlerinden ayrılmaz parçalar olduğuna dikkat çekti. "Sporcu Sağlığına Teknik Adam Bakışı" konulu birinci oturum spor hekimi Cengiz Dinç moderatörlüğünde yapıldı. Oturuma teknik direktörler Cevat Güler, Şota Arveladze, Bülent Korkmaz, basketbol koçu Murat Didin, spor hekimi Erdem Kaşıkçıoğlu, takım doktoru Cem Ergenç ve spor fizyoterapisti Abdurrahman Evin katıldı.

Moderatörlüğünü, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu'nun yaptığı "Sporcu Sağlığına Medya Bakışı" konulu ikinci oturuma ise İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Okan Tanşu, Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü Faik Gürses ile spor dünyasının tanınmış yazarları Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Zeki Çöl katıldı. Milli Sporcu Tümer Metin de deneyimlerini bu oturumda konuklarla paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Türk Sporunun 'ağır Toplarını' Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement