Binali Yildirim, İhsan Gürz'ün Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Binali Yildirim, İhsan Gürz'ün Ailesini Ziyaret Etti

Binali Yildirim, İhsan Gürz\'ün Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti sadece Türkiye içinde değil dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarının yanındadır." dedi.

14.07.2014 00:53  Güncelleme: 08:46

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti sadece Türkiye içinde değil dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarının yanındadır" dedi.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) programlarına katılmak üzere Hollanda'ya gelen Yıldırım, 3 sene önce Hollanda'nın Bewerwijk kentinde gözaltına alındığı polis karakolunda hayatını kaybeden İhsan Gürz'ün ailesini ziyaret etti.

UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ve UETD Hollanda Başkanı Mehmet Salih Kaya'nın da katıldığı ziyaretten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Gürz ailesinin acısını paylaşmak ve dayanışma içerisinde olduklarını göstermek amacıyla ziyarette bulunduğunu belirtti.

Yıldırım, şunları söyledi:

"Buradaki UETD başta olmak üzere sivil toplum örgütlerimizin hassasiyetleri vesilesiyle olay yeni bir boyut kazandı. Şimdi artık Hollanda kamuoyu bunun masum bir iş olmadığını, bunun arkasında ciddi bir kasıt olduğu noktasına geldi. Bu giden İhsan kardeşimizi, yavrumuzu geri getirmeyiz ama en azından ailenin acılarını hafifletecek. Bundan sonra burada yaşayan diğer vatandaşlarımızın da başına böyle hadiselerin gelmemesi için ciddi bir uyarı olacak. Buradaki yetkililere şu mesaj veriliyor: Buradaki insanlarımız sahipsiz değil. Türkiye Cumhuriyeti sadece Türkiye içinde değil dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarının yanındadır. Onların

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Binali Yildirim, İhsan Gürz'ün Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement