Bingo'dan Kadınlar Gününe Özel "Kırmızı" Çanta - Son Dakika
Güncel

Bingo'dan Kadınlar Gününe Özel "Kırmızı" Çanta

Bingo\'dan Kadınlar Gününe Özel "Kırmızı" Çanta

Bingo'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı "Çanta"sı sadece Migros mağazalarında satışa sunuldu.

05.03.2014 11:36

Kırmızının cazibesi ile siyahın zarafeti bir çantada buluştu! Bingo'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı "Çanta"sı sadece Migros mağazalarında satışa sunuldu. Gerçek parfüm etkili yumuşatıcı Bingo Soft Konsantre Lovely ile siyah çamaşırlar için özel olarak geliştirilen Bingo Siyah Sıvı Deterjan'ın bir arada yer aldığı çanta, kırmızı rengi ile 8 Mart'ta tüm kadınların içini ısıtacak.

Gül, yasemin ve menekşe gibi çiçek özleri ve çok çeşitli baharatlardan ilham alan Türkiye'nin ilk gerçek parfüm etkili yumuşatıcısı "Lovely" ile özel formülü ile siyahlarin ilk günkü gibi simsiyah kalmasını sağlayan Bingo Siyah Sıvı Deterjan güçlerini birleştirdi.

Lovely ile Kadın olmak…

Türk kadınlarının en beğendikleri parfümlerden esinlenerek yaratılan Lovely, gerçek "eau de parfum" etkisini, yıkandığı ilk andan itibaren koruyor. Kıpkırmızı şişesi ve aşkı çağrıştıran kokusu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de kadın olmanın keyfini doyasıya yaşayacaksınız!

Her kadının dolabında mutlaka bir SİYAH olmalı!

Kıyafetlerin rengi iki sebepten bozulur; ya kendi renklerini suya bırakırlar ya da diğer kıyafetlerin renkleri üzerlerine yapışır. Böylece, ilk gün aldığınız o siyah elbisenin rengi, çok kısa zamanda mat, cansız ve soğuk bir renge dönüşür.

Siyah çamaşırlar için özel olarak geliştirilen Bingo Siyah Sıvı Deterjan özel formülü ile hem renk transferini önlüyor, hem de kıyafetlerin orijinal renklerini kumaşın dokusuna sabitliyor. Siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalsın diye...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo'dan Kadınlar Gününe Özel 'Kırmızı' Çanta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement