Bingöllü Çocuklar Baraj Gölünde Ölümüne Serinliyor - Son Dakika
Güncel

Bingöllü Çocuklar Baraj Gölünde Ölümüne Serinliyor

Bingöllü Çocuklar Baraj Gölünde Ölümüne Serinliyor

Merkeze 10 kilometre mesafedeki Beyaz Toprak Köyü yakınlarında bulunan, sulama amaçlı Beyaz Toprak Baraj Gölü'ne giden ve yaşları 12 ila 14 arasında değişen çocuklar, ölümüne serinliyor.

22.06.2014 17:51

Merkeze 10 kilometre mesafedeki Beyaz Toprak Köyü yakınlarında bulunan, sulama amaçlı Beyaz Toprak Baraj Gölü'ne giden ve yaşları 12 ila 14 arasında değişen çocuklar, ölümüne serinliyor. Baraj gövdesine çıkarak akrobatik hareketlerle suya atlayan çocuklar, aniden bastıran sıcaklar karşısında serinlemeye çalışırken, boş zamanını da burada geçiriyor.

Çocuklardan Harun Becerikli, 3-4 kilometre mesafedeki köyden baraj gölüne, arkadaşlarıyla birlikte yüzmeye geldiklerini belirterek, "3 ile 4 kilometre uzaklıkta bir köyümüz var. Oradan buraya yüzmek için geliyoruz. Burası tehlikeli ama ne yapalım? Evimiz buradan 3-4 kilometre uzaklıkta bizim olduğumuz yerde de, su var fakat yüzebileceğimiz derinlikte göller yok. Ondan dolayı mecburen buraya geliyoruz. Belli bir havuz yok, beli bir yer yok. O kadar uzak yolu yüreyerek sırf burada yüzmek için. Tehlikeli atlayışlar yaptığımızı biliyoruz, reskli ama atlıyoruz, yüzüyoruz işte. Ama biz yüzme biliyoruz da, her sene burada bir iki arkadaşımızı kaybediyoruz. Yüzme bilmiyorlar geliyorlar. Ne bir tedbir var, nede bizi engelleyecek bir görevli var. Bu suyun derinliği ben üsten atladım 3 ile 5 metre derinliği var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöllü Çocuklar Baraj Gölünde Ölümüne Serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement