Bir Ailenin Sonu: Allah Bizi Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Bir Ailenin Sonu: Allah Bizi Bekliyor

Bir Ailenin Sonu: Allah Bizi Bekliyor

Eşi ve çocuklarını pompalı ile öldürüp intihar eden Mustafa Demirkan bıraktığı mektupta: Allah bizi bekliyor diye yazdı.

14.01.2012 17:07

Eşi VE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ, İNTİHAR ETTİ (3)

'ALLAH BİZİ BEKLİYOR'

Manavgat'ta eşi ve iki çocuğunu pompalı tüfekle öldüren Mustafa Demirkan ile eşi Ayşegül Demirkan'ın, önceki yıllarda psikiyatri tedavisi gördükleri, ancak 1,5 yıldan beri özel doktorlarının muayenehanesine gitmedikleri ve tedaviyi yarım bıraktıkları ortaya çıktı. O dönemde karı-kocanın her ikisi için de 'Orta dereceli depresyon' teşhisi konulduğu belirtildi.

Bu arada, Mustafa Demirkan'ın dün akşam adı açıklanmayan bir arkadaşıyla buluştuğu ve 23.00'e kadar sohbet ettikleri, arkadaşının polise verdiği ifadede Mustafa Demirkan'da olağanüstü bir durum sezinlemediğini, gayet normal sohbet ettikten sonra ayrıldıklarını söylediği kaydedildi.

Mustafa Demirkan'ın cebinden çıkan ve Cumhuriyet Savcısı tarafından el konulan mektupta, 'Mutlu yaşadık, mutlu ölüyoruz', 'Allah bizi bekliyor' gibi ifadeler bulunduğu, mektupta aile büyüklerine hitaben, bir süre önce açtığı dükkan dolayısıyla, esnafa olan ufak tefek borçlarının akrabaları tarafından ödenmesini istediğinin yazdığı anlaşıldı.

Polis yetkilileri, yaptıkları araştırmada Mustafa Demirkan'ın herhangi bir maddi sorununun olmadığı, son dönemde arkadaş çevresi ve akrabalarının hissettiği olağanüstü bir durum ya da sorunlarına ilişkin bilgi edinilemediğini; Mustafa Demirkan'ın cinnet getirmesi ve eşiyle çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmesinin hem arkadaş hem de akraba çevresinde şaşkınlıkla karşılandığını belirtti.

Polis yetkilileri, olayın meydana geldiği eve gittiğinde, evde dağınıklık, düzensizlik ya da herhangi bir tartışma veya olay yaşandığına ilişkin bir belirti bulunmadığına da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Cebindeki mektupta yazdığına göre Mustafa Demirkan'ın planlı ve bilinçi bir şekilde bu olayı gerçekleştirdiği anlaşılıyor. Evde bulduğumuz bir doktor kartvizitinden yola çıkarak yaptığımız araştırmada, karı-kocanın Manavgat'ta özel muayenehanesi bulunan bir psikiyatriste tedavi oldukları saptandı. Psikiyatristle yapılan görüşmede, Mustafa ve Ayşegül Demirkan'ın orta derecede depresyon teşhisiyle tedavi edildikleri, ancak 1,5 yıl önce tedaviyi yarım bıraktıklarını öğrendik."

Mustafa ve Ayşegül Demirkan'ın uzaktan akraba oldukları da anlaşıldı.

Manavgat'ta cinnet getiren Mustafa Demirkan'ın bir yakını, şunları söyledi:

"Yeni ev almış, işyerini de yenilemişti. Herhangi bir ekonomik sıkıntısı yoktu. Bir süre önce felç geçiren babası Hüseyin Demirkan'ın köydeki evine mekanik asansör bile yaptırdı. Son derece beyefendi, cana yakın, sağlıklı, evinden işine, işinden evine giden biriydi. Hepimiz şok geçirdik. Olaya bir anlam veremiyoruz."

Manavgat'tan Antalya'ya getirilen 4 cenazeye Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapılıyor. Cenazeler yarın Manavgat'a bağlı Hacıovası Köyü Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - Antalya/ Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Ailenin Sonu: Allah Bizi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement