Bisiklet Yarışması Festivale Renk Kattı - Son Dakika
Güncel

Bisiklet Yarışması Festivale Renk Kattı

Bisiklet Yarışması Festivale Renk Kattı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bu yıl 16.sı gerçekleştirilen Uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Bisiklet Yarışması yapıldı.

06.09.2014 10:04  Güncelleme: 11:33

Cumhuriyet Meydanında başlayan yarışmaya 62 yarışçı katıldı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın da katıldığı yarışma minikler, 14 yaş altı ve yetişkinler olmak üzere 3 kategoriden oluştu. Yarışmanın en küçük yarışçısı ise 3 yaşındaki Damla Akınsoy oldu. Akınsoy kendi bisikleti ile start alanında yer alarak diğer yarışmacıların ve vatandaşların ilgisini çekti.

Halı festivalinde bu yıl ilk defa bisiklet yarışması yapıldı. Yetişkinler 8 km'yi bitirirken, küçükler ise 4 km'lik etabı tamamladı. Festival alanında son bulan yarışmayı Paratriathlon birincisi Yüksel Deniz Yüksel oldu. 8 km'lik etabı diğer yarışmacılar gibi tamamlayan Başkan Yavaş ise dördüncü olarak bitirdi. Bisiklet yarışmasında birinci olan Yüksel'i kutlayan Başkan Yavaş;"Bu yıl ilk defa festival kapsamında bisiklet yarışması gerçekleştirdik. Yarışma çok renkli görüntülere sahip oldu. Bisiklet yarışmasını ilçemizi Paratriathlon yarışmalarında başarılı şekilde temsil eden kardeşimiz kazandı. Kendisini tebrik ediyorum. Sındırgı Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yavaş'ın konuşmasından sonra Bisiklet yarışmasının birincisi Yüksel ise çok mutlu olduğunu ifade ederek; İlçemizde ilk defa gerçekleştirilen bisiklet yarışmasında birinci olduğum için çok mutluyum. Paratriathlon yarışmalarında aldığım birincilikler daha anlamlı oldu benim için. Maddi manevi destek olan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bisiklet Yarışması Festivale Renk Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement