Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz" Projesi - Çanakkale - Son Dakika
Güncel

Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz" Projesi - Çanakkale

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Misafir öğrencilerden detay AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ'ın açıklaması Proje kapsamında 81 ilden 81 öğrenci Çanakkale'ye geldi AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığınca düzenlenen "Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz" projesi kapsamında 81 ilden 81 öğrenci Çanakkale'ye geldi.

17.03.2016 19:32

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Misafir öğrencilerden detay

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ'ın açıklaması

Proje kapsamında 81 ilden 81 öğrenci Çanakkale'ye geldi

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığınca düzenlenen "Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz" projesi kapsamında 81 ilden 81 öğrenci Çanakkale'ye geldi.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, parti binası önünde öğrencilerle gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferi törenlerini Türkiye'nin 81 ilinden gelen 81 öğrenciyle kutlayacaklarını söyledi.

Aynı bayrak altında, aynı hedef uğruna 101 yıl önce yürüyen ecdadın kendilerine bıraktığı tarihi mirası gençlerle daha ileriye taşıyacaklarını belirten Karadağ, "101 yıl evvel dini, dili, ırkı, rengi hiç fark etmeden bizim gönül coğrafyamızdan, Osmanlı'dan gelen askerlerimiz birlik ve beraberlik ruhuyla, Çanakkale ruhunda vücut bulmuştu. Şimdi de bizler 101 yıl önce tesis edilen, birlik ve beraberlik harcıyla yoğrulan bu kardeşliği, 1915'ten 2016'ya Çanakkale'ye 81 ilden gelen, 81 arkadaşımızla haykırmak istiyoruz" dedi.

Karadağ, dün olduğu gibi bugün de gönül coğrafyasından gelenlere ev sahipliği yaptıklarını anlattı.

Bunun haklı gururu ve onurunu yaşadıklarını dile getiren Karadağ, şunları kaydetti:

"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedenlere 101 yıl önce bu ülkenin bir karış toprağını vermeme adına Çanakkale'de cevap verdik. Bugün de tüm Türkiye'de cevap veriyoruz. Milli birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozacak kişilere bundan sonrasında da vermeye devam edeceğiz."

Biz Hep Birlikte Türkiye\'yiz" Projesi - Çanakkale
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biz Hep Birlikte Türkiye'yiz' Projesi - Çanakkale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement