Blendax Güzellik Karavanı'nda Hayatı Yakala - Son Dakika
Güncel

Blendax Güzellik Karavanı'nda Hayatı Yakala

Blendax Güzellik Karavanı\'nda Hayatı Yakala

Blendax Güzellik Karavanı Ekim ayından bu yana 8 şehirde toplam 31 noktada yaklaşık 1000 kişinin saçını yıkadı.

25.11.2012 14:43

Turun son durağı İstanbul'da, Blendax'ın reklam yüzü Esra Erol, tüketiciler ile bir araya geldi.

Türk kadını ile 45 yılı aşkın süredir buluşarak her saç tipine uygun, doğal özlerden oluşan ürünler sunan Blendax, sadece 1 yıkamayla baş döndüren dolgun saçları kavuşmanın sırrını tüketicilerle paylaşıyor."Blendax'la Hayatı Yakala" kampanyası kapsamında yola çıkan Blendax Güzellik Karavanı Bursa, İzmir, Ankara, Konya, Adana, Mersin, Antep ve İstanbul'u dolaşarak 45 günde 3064 km yol kat etti. Blendax Güzellik Karavanı, yaptığı tur sırasında 8 şehirde yaklaşık 1000 kişinin saçlarını yıkadı.

Etkinliğin son ayağı, 24 Kasım Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi önünde milyonların sevgilisi Blendax'ın reklam yüzü Esra Erol'un da katılımıyla gerçekleştirildi. Gün boyunca çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği etkinlik alanında, tüketicilerin saçları Blendax ile yıkanarak dolgunlaştırma etkisini test etmeleri sağlandı.

"Biz kadınlar için saçlarımız, güzel görünmemizin ilk adımıdır" diyen ekranların sevilen yüzü Esra Erol, "Sağlıklı ve hacimli saçlara sahip olduğumuzda kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bunun için de servet ödemeye gerek yok. Mesela Blendax Extra Hacim serisi saçlara "hacim" vermek üzere tasarlanmış. Ürünün içeriğinde bulunan "Aqua Hacim Formülü" saç tellerini köklerinden kaldırarak dolgun bir görünüme kavuşturuyor. Özel tasarlanan bu ürün sayesinde saçlarım elektriklenmeden dolgunlaşıyor ve bu dolgunluğu 48 saate kadar koruyabiliyorum" diyor ve şöyle devam ediyor:

"Ayrıca size Blendax'tan harika bir haberim var; Blendax'la Hayatı Yakala kampanyasıyla hayatınıza sihirli bir değnek gibi dokunuyor ve size muhteşem hediyeler kazandırıyor. İstanbul'da harika 1 ev, son model 1 araba, ayrıca 100 kişiye Braun hediye seti ve 500 kişiye 1 yıllık Blendax şampuan seti... Nasıl mı kazanacaksınız? Çok basit! Bir Blendax alıyoruz, paketin üzerindeki sarı etiketteki şifreyi 6635'e kısa mesajla gönderiyoruz veya www.blendaxlahayatıyakala.com'dan şifreyle başvuruyoruz. Unutmayın, her yeni Blendax şişesi yeni bir kazanma şansı. Haydi ne duruyorsunuz, Blendax'la hayallerinizi de hayatı da yakalamak elinizde! Son gün 30 Kasım!"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Blendax Güzellik Karavanı'nda Hayatı Yakala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement