Bodrum'da Büfeci Kurşunlanarak Öldürülmüş Olarak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Büfeci Kurşunlanarak Öldürülmüş Olarak Bulundu

Bodrum\'da Büfeci Kurşunlanarak Öldürülmüş Olarak Bulundu

Bodrum'da büfeci kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulundu MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 33 yaşındaki büfe işletmecisi Mehmet Şeref Başarır, vücudunun üç ayrı yerinden kurşunlanmış olarak ölü bulundu.

21.02.2015 16:11

Bodrum'da büfeci kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulundu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 33 yaşındaki büfe işletmecisi Mehmet Şeref Başarır, vücudunun üç ayrı yerinden kurşunlanmış olarak ölü bulundu. Jandarma, olay yerinin 30 metre ilerisinde terkedilmiş olarak bulunan ve bir doktora ait olduğu belirlenen İstanbul plakalı bir cip incelemeye alırken, Başarır'ın katil ve katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Bugün saat 08.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi, Peksimet Mevkisi yakınlarında, yol kenarında yüzü koyun yatan bir erkek cesedi gören vatandaşlar, 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayıp, durumu bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, tabancayla vurularak öldürülen kişinin evli, iki çocuk babası, büfe işletmecisi Mehmet Şeref Başarır olduğunu belirledi. Baş, göğüs ve beline isabet eden üç kurşunla öldürüldüğü belirlenen Başarır'ın başında da darp yarasına rastlandı. Daha önce çete ve uyuşturucu suçlarından jandarmada kaydı olduğu öğrenilen Başarır'ın her iki elindeki ameliyat eldiveni olduğu dikkat çekti. Olay yerine 30 metre mesafede terkedilmiş olarak bulunan ve bir doktora ait olduğu belirlenen cip ise incelemeye alındı. Jandarmanın herhangi bir kan izine rastlanmayan cipin sahibinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Başarır'ın önce Bodrum Devlet Hastesi Morgu'na kaldırılan cesedi, daha sonra otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, Başarır'ın katil ve katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Büfeci Kurşunlanarak Öldürülmüş Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement