Bu Sefer Kansere "Dur" Dediler - Son Dakika
Güncel

Bu Sefer Kansere "Dur" Dediler

Bu Sefer Kansere "Dur" Dediler

LÖSEV, 13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya’da eş zamanlı il emniyet müdürlükleri desteğiyle özel bir faaliyet gerçekleştirdi.

04.06.2014 18:45

LÖSEV, 13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya'da eş zamanlı il emniyet müdürlükleri desteğiyle özel bir faaliyet gerçekleştirdi. Lösemili çocuklar, polis kıyafeti giyerek, sürücüleri "Kansere karşı dur" diyerek uyardı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi işbirliği ile hayata geçirilen proje, Çekirge Polis Merkezi'nden başladı. Ardından Yunus timleri ziyaret edildi. Daha sonra  Çocuk Şube Müdürlüğünde çocuklara polislik mesleği ile bilgiler ve Çocuk Şube Müdürü Erol Turan tarafından hediyeler verildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Muhabere -  Elektronik Şube Müdürlüğü ziyaret edilerek, şehrin güvenlik noktaları çocuklar tarafından kameralardan incelendi. Son olarak da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ziyaret edilip, uygulama yapılan trafik polisleri ile beraber "Bir tuğla da siz koyun" kampanyası duyuruldu.

LÖSEV çocukları, görev yapan ağabey ve ablalarına teşekkür etti. Trafik memuru olarak trafiği de yöneten çocuklar, hem bu mesleği sevdi, hem keyifli bir gün geçirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Sefer Kansere 'Dur' Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement