Büfeci Cinayeti Davası Öncesi Arbede - Son Dakika
Güncel

Büfeci Cinayeti Davası Öncesi Arbede

Büfeci Cinayeti Davası Öncesi Arbede

Trabzon'da 69 yaşındaki Nizamettin Gültekin'i bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hasan Yüksel,adliyeye getirilirken arbede yaşandı.

25.04.2013 12:18  Güncelleme: 12:30

Trabzon'da 69 yaşındaki Nizamettin Gültekin'i sahibi olduğu büfede bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hasan Yüksel, ilk duruşması için adliyeye getirilirken arbede yaşandı. Öldürülen Gültekin'in yakınları Hasan Yüksel'e saldırmak isteyince jandarma biber gazı kullandı.

Olay, 11 Şubat'ta Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki Songül Büfe'de meydana geldi. Çevredeki esnaf, Nizamettin Gültekin'i saat 15.00 sıralarında sahibi olduğu büfede kanlar içinde yerde yatarken buldu. Vücudunda 17 bıçak yarası olduğu belirlenen Gültekin olay yerinde can verdi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrasında cinayeti işlediği belirlenen 43 yaşındaki Hasan Yüksel, bir süre sonra Yozgat'ta yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JANDARMA GÜVENLİĞİNE RAĞMEN SALDIRDILAR

Adam öldürmek suçlamasıyla Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanacak olan Hasan Yüksel'ın bu sabah adliyeye getirilişi sırasında jandarma, cezaevi araçlarının yanaştığı kapının önünde önlem aldı. Ancak Hasan Yüksel'i taşıyan minibüs kapıdan yaklaşık 50 metre uzakta durdu. Bu sırada görevli komutan, askerlerin güvenlik koridoru açmalarını istedi. Askerlerin oluşturduğu çemberin arkasından adliyeye sokulmak istenen Hasan Yüksel'e öldürülen büfecinin yakınları saldırdı.

4 KİŞİYE BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİLER

Büfeci Nizamettin Gültekin'in 4 yakını, yaklaşık 30 kişilik özel donanımlı jandarma ekibinin korumasındaki Hasan Yüksel'e küfür ederek vurmak istedi. Yaşlı bir kadın da elindeki bastonla Yüksel'e saldırdı. Bu sırada jandarma büfecinin yakınlarına biber gazı sıktı, gazdan olayı görüntüleyen bir gazeteci de etkilendi. Saat 10.00 sıralarında başlayan duruşmada 15 tanığın dinleneceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büfeci Cinayeti Davası Öncesi Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement