Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na Sebahattin Akkaya Yeniden Seçildi - Son Dakika
Güncel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na Sebahattin Akkaya Yeniden Seçildi

Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı\'na Sebahattin Akkaya Yeniden Seçildi

Burdur Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Serenler Otel'de Yapıldı.

27.04.2011 18:27  Güncelleme: 18:28

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Sebahattin Akkaya başkanlığında yapılan toplantıda Belediyeler Birliği Başkanı, 1. ve 2. Başkan Vekillikleri, Katip Üye ve Belediyeler Birliği Encümen Üyeleriile Plân ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

Toplantıya katılan 69 üyeden 68'i nin oyunu alan Sebahattin Akkaya 3 yıllığına yeniden Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi. Birlik 1. Başkan Vekilliğine Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, 2. Başkan Vekilliğine Çeltikçi Belediye Başkanı Rıza Yanar, Katip Üyeliklere Kızılkaya Belediye Başkanı Dr. Canan Atasoy ve Büğdüz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Encümen Üyeliklerine Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak ve Gölhisar Belediye Başkanı Veli Cantilav seçildiler.

Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerine ise Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Çamlık Belediye Başkanı Mahmut Çelikdemir ve Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan seçildiler.

Belediyeler Birliği üyeleri toplantı sonunda Katı Atık Bertaraf Tesisi inşaat alanını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı'na Sebahattin Akkaya Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement