Burdur'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Vergi Haftası Kutlamaları

Burdur\'da Vergi Haftası Kutlamaları

Burdur'da Vergi Haftası kutlamaları Burdur'da Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Defterdar Sedat Ayyıldız Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

22.02.2016 15:19

Burdur'da Vergi Haftası kutlamaları

Burdur'da Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Defterdar Sedat Ayyıldız Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Defterdar Ayyıldız ve beraberindekiler daha sonra Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Burdur'da 27'nci Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Defterdar Sedat Ayyıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal ile Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Cihat Çavuşoğlu, buradaki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törenin ardından Defterdar Sedat Ayyıldız ve beraberindeki heyet Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti. Bu yıl vergi bilincini oluşturmak için öğrencilere yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyen Defterdar Ayyıldız, Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerin vergi bilinciyle büyümelerini amaçladıklarını vurguladı.

Vali Hasan Kürklü de vergi bilincinin oluşturulması gerektiğine dikkati çekerek, "Herkes kazandığının belli bir miktarını vergi olarak vermeli çünkü devletimiz insanımızın can ve mal güvenliğini sağlıyor. Vergi bilincini oluştururken mükelleften para alan değil de aynı zamanda mükellefin sorunlarını çözmeye çalışan ve sıkıntılarına ortak olan kişi ve kişiler olmanız gerekiyor. Vergi bilincinin oluştuğu insanların rahatlıkla vergisini verdiği bir topluma doğru gideriz diye ümit ediyorum. Onun içinde yeni neslin bilinçlendirilmesi önemli" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement