Burdur Öğrenciler Huzurevi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Burdur Öğrenciler Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Öğrenciler huzurevi sakinleriyle buluştuBURDUR'da Yaşlılar Haftası dolayısıyla üniversite öğrencileri huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

20.03.2017 18:12

Öğrenciler huzurevi sakinleriyle buluştu

BURDUR'da Yaşlılar Haftası dolayısıyla üniversite öğrencileri huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar ile birlikte Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla sohbetin ardından müzik eşliğinde eğlence düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, "Sizlerin karşısında olmak bizim için kıvanç verici. Sizler bizim bu hale gelmemizde ciddi emekleri, katkıları olan insanlarsınız. Sizlerin bize emanet ettiği bu görevleri yerine getirerek sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Gönül isterdi ki sadece belli haftalarda değil sürekli sizlere katkı sunalım. Devletimiz bu noktada ciddi anlamda bir altyapı oluşturup ömrünüzün bu döneminde daha rahat etmenizi sağlayacak bir takım çalışmalar yapıyor. Biz de üniversite olarak her zaman sizlerin yanındayız. Öğrencilerimiz sizleri örnek alarak sizlere layık olmaya çalışacaklardır" dedi.

Huzurevi sakinlerinden 65 yaşındaki Ömer Karakaya, yapılan etkinlikten çok mutlu olduklarını aktardı. Karakaya, "Her bir öğrenci bizim doktorumuz gibi, ziyaretleri ile bizi tedavi etmiş oluyor. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Bizler için unutulmayacak bir anı oldu. Ziyaretimize gelenler olunca çocuk gibi seviniyoruz. Biz de kendilerine dua ediyoruz" diye konuştu. 77 yaşındaki Fahriye Yaramış da ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Burdur Öğrenciler Huzurevi Sakinleriyle Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Öğrenciler Huzurevi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement