Bursa Beşiktaşlılar Derneği Pazar Günü Süleyman Seba İçin Mevlit Okutacak - Son Dakika
Güncel

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Pazar Günü Süleyman Seba İçin Mevlit Okutacak

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Pazar Günü Süleyman Seba İçin Mevlit Okutacak

Bursa Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Cengiz Ulus yaptığı yazılı açıklamada merhum başkan Süleyman Seba'nın anısına ölümünün 40'ıncı gününde Bursa Ulucamii'nde mevlit okutacaklarını açıkladı.

18.09.2014 14:35

Bursa Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Cengiz Ulus yaptığı yazılı açıklamada merhum başkan Süleyman Seba'nın anısına ölümünün 40'ıncı gününde Bursa Ulucamii'nde mevlit okutacaklarını açıkladı. Cengiz Ulus, mevlide hiçbir spor kulübü ayırmaksızın tüm sporseverleri ve tüm Bursa halkını davet etti.

Başkan Cengiz Ulus'un gönderdiği açıklama şöyle:

"Efsane başkanımız merhum Süleyman Seba için 21 Eylül Pazar günü Bursa Ulucami'de akşam namazı sonrası Mevlid–i Şerif okutacağız. Mevlid'e taraftarlarımız, bütün hemşerilerimiz, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, ve Trabzonspor demeden tüm Süleyman Seba severleri davet ediyoruz. Mevlid'e Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp yöneticileri ve teknik heyetin uygun görmesi halinde futbolcular da katılacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2014-2015 sezonuna Süleyman Seba sezonu adını verdiğini de hatırlatıp, gelin hep birlikte Süleyman Seba abimize yakışır bir tören yapalım. Onu birlik beraberlik içinde analım"dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Beşiktaşlılar Derneği Pazar Günü Süleyman Seba İçin Mevlit Okutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement